Zeeman Shoplogje

Afgelopen zaterdag was ik even bij de zeeman binnen. Dit was niet goed voor mijn portemonnee want ze hadden hele leuke kleding voor mijn zoontje. Maar gelukkig was wel haast alles in de aanbieding. Eigenlijk kan ik deze shoplog ook bijna een Paw Patrol Shoplog noemen. Maar ook een hele leuke winterjas (al zeg ik het zelf 😉 )

Zaterdag was ik even op het winkelcentrum. Eigenlijk alleen voor de weekboodschappen. Maar ik kon het toch niet laten om bij de Zeeman te kijken of er nog wat leuke kleding was. Ik zag deze hele leuke winterjas voor maar €16,99. Dat vond ik een hele leuke prijs voor een winterjas. De flanellen pyjama heb ik apart gelegd, deze bewaar ik namelijk voor 5 december. Met de andere spullen was mijn zoontje heel erg blij. Het verschil tussen de twee Paw Patrol sokken is niet alleen de prijs. Maar ook is er eentje een soort sneakersokjes. Hier kwam ik eigenlijk pas achter nadat ik de sokken aan de waslijn op had gehangen.

 

Uiteindelijk heb ik  €40,73 uitgegeven voor deze kleding. Dus dat is niet heel goedkoop. Maar hierbij zitten wel twee pyjama’s en Ã©Ã©n winterjas, dus dan valt het wel weer mee. Ik ben in ieder geval blij dat ik al een winterjas in huis heb voordat het echt koud wordt en dan nog op zoek moet gaan voor een jas.

3 gedachten over “Zeeman Shoplogje

  1. Ik heb die jas voor mijn dochter gekocht in het zwart. Spot goedkoop. Ideaal voor er bij. Zag later ook dat ie waterafstotend is. Ondertussen getest. De jas is waterafstotend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.