Wifi kleurenprinter gewonnen

Vorige week vrijdag zat ik rustig op de bank The Voice of Holland te kijken en tegelijk Facebook te checken. En daar zag ik dat ik via de mama company de gelukkige winnaar ben geworden van een hele gave kleurenprinter. Wauw dat is zo’n prijs dat je bijna niet kan geloven dat je gewonnen hebt. Maar mijn naam stond er toch echt. Gelijk Marguerita een e-mailtje gestuurd met mijn gegevens.  Toen was het wachten op het moment dat hij binnen zou komen. Natuurlijk gelijk al nagedacht wat ik allemaal al wilde gaan printen. Voor mijn vriend zijn verjaardag wilde ik een leuke fotoverjaardagsslinger maken. En natuurlijk gelijk even ideetjes op doen wat mijn zoontje kon gaan geven voor zijn verjaardag. En nu maar hopen dat hij op tijd binnenkomt. O ja en natuurlijk wel printpapier kopen, want ja dat heb ik natuurlijk niet op voorraad. Voorheen als ik iets wilde uitprinten dan vroeg ik altijd aan vrienden of zie iets wilde printen. Heel erg fijn natuurlijk dat ze dit voor mij deden. Maar nu kan ik het gewoon zelf. Wat een luxe!

Nu een week later heb ik de kleurenprinter tijdens The Voice of Holland geïnstalleerd. Ruim op tijd voor mijn vriend zijn verjaardag volgende week. Natuurlijk nog wel vergeten om papier te kopen. Maar gelukkig hadden we nog een tekenblok liggen waar nog voldoende witte blaadjes op zat. Dus dan kan ik hem toch uit proberen. Het installeren ging heel makkelijk. Er zit een duidelijke beschrijving bij en een cd-rom voor de installatie. En ook natuurlijk gelijk de app op mijn telefoon en tablet gezet. Zo kan ik heerlijk vanaf de bank iets printen. En hoef ik niet eerst de laptop aan te zetten en op te zoeken wat ik ook al weer wilde printen.

Kleurenprinter Epson kleurenprinter inkt vullen

Marguerita heeft op de mama company een review geschreven. Nou ik kan je vertellen daar is niks aan gelogen. Wat een gebruiksgemak.  Vanuit de app op mijn gsm is het heel makkelijk om foto’s en documenten te printen. Ik heb helaas nog geen foto papier anders was de kwaliteit nog iets beter geweest. Dus die ga ik ook op de lijst zetten om te kopen. Wat ik trouwens ook echt een pluspunt vind is dat je geen cartridges meer hoeft te kopen. Als de inkt op is (ze zeggen dat je er ongeveer twee jaar mee kan doen), dan kan ik voor nog geen 10 euro per flesje de kleuren bijvullen.

kleurenprinter eerste printje

En mijn zoontje kan morgen weer kleuren. Groot Oma is namelijk jarig. Dus voordat we op visite gaan kan hij nu deze  kleurplaat kleuren. Daar zal groot oma vast heel blij mee zijn.

kleurenprinter kleurplaat

Bedankt De Mama company en Epson voor deze hele mooie kleurenprinter! Hier gaan we nog veel leuke dingen mee doen.

11 gedachten over “Wifi kleurenprinter gewonnen

    • Ja ik denk dat ik nu ook niet meer zonder kan. Het is denk ik niet als het hebben van een auto. Als je geen auto hebt dan kun je best zonder. En als eenmaal eraan gewend bent, dan wil je niet meer zonder.

  1. Oh!! Wat een super prijs is het! Stiekem ben ik heel jaloers… Al mijn eigen free printables kan ik niet eens uitprinten. Heel veel plezier van de printer! Liefs Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.