Vriendje mee naar huis?+winactie BubbleBum

Voor mijn zoontje zit de schoolvakantie er al weer op. Vandaag is de eerste dag dat hij weer naar school toe mag. En nu dan echt naar groep 1/2. Met het naar school gaan betekent ook dat er dan natuurlijk misschien een keertje een eerste speelafspraak komt. En dat mijn zoontje een vriendje mee naar huis wil nemen.

Ook vriendjes en vriendinnetjes wil ik veilig vervoeren in de auto. Nu had ik niet standaard in mijn auto een extra autostoeltje zitten. Maar ik wilde ook niet standaard een grote stoel extra in mijn auto hebben staan. Natuurlijk hebben de kindjes nu wel een leeftijd dat ze op een zitverhoger mogen zitten. Maar een losse zitverhoger neemt ook aardig wat ruimte in beslag in de kofferbak. En je weet natuurlijk nooit wanneer de eerste keer zal zijn dat er een vriendje mee naar huis gaat. Daarom ben ik extra blij met de Bubblebum. Je zal misschien wel denken, wat is een Bubblebum? Nou dat ik een opblaasbare zitverhoger. Deze wordt geleverd met een tasje waar je hem mooi in kan bewaren en het neemt haast geen ruimte in. De BubbleBum voldoet aan de strenge ECE R44/04 veiligheidsnorm voor kinderen van 4 tot 11 jaar. BubbleBum mag alleen worden gebruikt in combinatie met een 3-punts autogordel.

bubblebum

Ja de eerste keer dat een vriendje of vriendinnetje mee naar huis gaat moet nog komen. En kan misschien ook nog even duren. Dus voorlopig gaan we hem gebruiken voor als mijn zoontje gaat logeren bij mijn ouders. Dit zal bijvoorbeeld in september zijn. Mijn vriend brengt hem dan met de trein naar mijn ouders. Ik zie hem dan niet echt ook nog een autostoel meenemen. De Bubble Bum past makkelijk in de koffer. Dus kunnen mijn ouders ook nog met mijn zoontje op pad met de auto.

Maar je kan hem ook bijvoorbeeld gebruiken voor:

 • vakantie, als je gaat vliegen en op je vakantiebestemming een auto huurt, dan hoef je niet ook nog een stoeltje/verhoging erbij te huren.
 • carpoolen, je hoeft dan niet de stoel(verhoger) over te zetten.

En ben je al enthousiast geworden? Ik mag één zwarte Bubblebum verloten. Wat moet je doen om kans te maken op de Bubblebum:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met woensdag 31 augustus.

Gefeliciteerd Joan! Jij hebt de BubbleBum gewonnen!

Niet gewonnen of niet kunnen wachten op de uitslag? Dan heb ik goed nieuws voor je. Met de code: 10saskia krijgt je 10% korting op je aankoop bij Bubblebum. De code is geldig tot 21 september 2016.

24 gedachten over “Vriendje mee naar huis?+winactie BubbleBum

 1. Ja wij doen graag mee. Moet bekennen dat ik hier nog niet bij had stilgestaan. Onze dochter is vandaag ook begonnen in groep 1 en afspreken met vriendjes zal bij ons ook snel realiteit worden.

 2. Hey wat een super handige zitverhoger! Ik wist niet eens van het bestaan af totdat ik jouw artikel las. Wij lopen inderdaad ook vaak tegen dit “probleem” aan en weten tot nu toe nog telkens een stoeltje te lenen wanneer er een kindje extra mee moet. Maar zelf een opblaasbaar stoeltje in de auto hebben is veel praktischer en makkelijker!
  Bij deze doe ik dan ook heel graag mee met deze leuke winactie 🙂

 3. O ja de Bubble Bum is superhandig! Wij hebben hem al, maar ik doe toch gezellig mee, want vorig jaar in Keulen wilde de taxi ons niet meenemen zonder stoeltjes en dan komt ie ook heel handig uit én er kunnen er drie naast elkaar. Hij is ook zo klein dat ie onderop de kinderwagen past, dus als een van mijn jongens met een kinderfeestje mee gaat, neem ik hem ook mee (ik haal zelf mijn kinderen nooit met de auto op en dan is een echte verhoger nogal een gesleep, lopend).

 4. Wow, maar dit is handig. Wist niet eens van het bestaan af 🙂 Had ik wel eerder moeten doen. Ondanks dat we een makkelijke stoel hebben om er uit te halen, blijft ie toch in de weg staan even in de gang. Een bubblegum lijkt me niet alleen handig voor vriendjes, maar ook voor even met opa en oma oa mee in de auto 🙂
  Ik doe graag mee voor mij zoontje. En mezelf natuurlijk haha

 5. Ik maak zeker graag kans, kom ook vaker een zitje te kort. Echt super fijn als je dat zo kan oplossen. Even rijden voor een uitje met school wordt zo ook een stuk makkelijker

 6. Oh, dat lijkt me ideaal!
  Inderdaad een domper als een vriendje/vriendinnetje niet mee kan spelen omdat we geen extra autozitje hebben…
  En de naam is ook gewoon super tof! 😀

 7. Dankjewel voor je review! Ik wilde graag wat meer weten over het stoetje en ben nu om!
  Oma gaat straks een dag oppassen, voor bij haar in de auto ideaal!
  Daarnaast zou ik hem ook graag gebruiken voor de play dates en vakanties. Wij gaan duimen en meedoen!

 8. Ideaal! Wij hebben vaak dat we even vrienden uit de nood helpen door hun kind van het kdv of bso op te halen als zij in de file staan. Of een lief nichtje dat komt spelen. Of een uitje met kids van een vriendin. Allemaal situaties waarin deze super van pas kan komen!

 9. Dit is zo handig. Inderdaad fijn voor als er een vriendinnetje meerijdt vanuit school want nu kunnen ze niet mee omdat ik niet het risico wil lopen dat er iets gebeurd. Er staat ook een vakantie op de planning en dit is dan ideaal om mee te nemen. Ik doe dus graag mee, vingers gekruisd.

 10. Ideaal voor mijn zoontje. Hij gaat vaak mee met zijn tante en oom in de auto. Meestal denk ik eraan om de stoelverhoger uit de auto van mijn man te halen. Maar vaak is het spontaan, dan neem ik een dik kussentje. Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.