Wij vieren Sinterklaas met Video van Sint (+winactie gesloten)

Vorig jaar was het de eerste keer dat we gebruik maakten van Video van Sint. Ik weet nog heel goed hoe mijn zoontje glunderde toen Sinterklaas zijn naam noemde en hij zijn foto zag in het boek van Sinterklaas. Dus dit jaar gaan we dat weer doen. En ik mag een van jullie ook blij maken met een Video van Sint.

Ik schreef vorig jaar een klein stukje over onze Sinterklaasavond.  Dit jaar gaan we het een beetje hetzelfde doen. Alleen dit jaar hebben we gekozen voor de Video van Sint op dvd inclusief unieke gesigneerde postkaart met envelop uit Spanje. Je kunt de dvd met een gerust hart van te voren bestellen want hij wordt in een neutrale envelop zonder logo van Video van Sint verstuurd. Wij gaan het buurmeisje vragen om voor postbode te spelen. Ik ben nu al heel benieuwd naar het gezicht van mijn zoontje als hij post van Sinterklaas krijgt. Dat wordt denk ik weer een mooi moment.

Voor ons gaat het ook een spannend avondje worden. Want niet alleen gaat Sinterklaas iets over mijn zoontje zeggen. Maar ook zal er iets over Opa, Oma, Papa, Mama, Ome Michiel en tante Patricia gezegd worden. Je kunt niet alleen 8 personen toevoegen aan de video, maar ook een foto van jullie huisdier toevoegen. Leuk als je kind een eigen huisdier heeft. Het filmpje duurt 12 minuten inclusief het avontuur dat dit jaar zich afspeelt op de pakjesboot.

Wil je weten hoe het werkt en hoe het filmpje eruit gaat zijn. Kijk dan even naar dit filmpje.

Wil je nog meer weten over Video van Sint, neem dan een kijkje op de site.

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op de Video van Sint:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met donderdag 24 november. Vrijdag 25 november zal de winnaar bekend gemaakt worden.

 

Gefeliciteerd MarjonS! Jij hebt de Video van Sint gewonnen!

17 gedachten over “Wij vieren Sinterklaas met Video van Sint (+winactie gesloten)

 1. Heel cool! Ik doe graag mee voor mijn dochter die een echte piet in huis toch best heel eng bleek te vinden, en die een fantastisch alternatief is!!

 2. Dat lijkt me zo ontzettend leuk voor de kinderen. We hebben het nog niet eerder gedaan, maar het zou zomaar eens het laatste jaar kunnen zijn dat onze zoon (bijna 7 jaar) gelooft. Afgelopen weekend zijn (dag na elkaar) zijn voortanden uitgevallen. Hoe grappig zou het zijn als we dat ook door middel van een foto in zo’n video kunnen verwerken. Hij zal omvallen van verbazing denk ik. En onze kleine meid zal het geweldig vinden, ze zit sinds kort op dansles en danst erg graag op de Sinterklaasliedjes. Ik ga duimen voor deze onvergetelijk prijs.

 3. Wat is er nou leuker dan persoonlijk door Sinterklaas toegesproken te worden 😀.
  De kids zullen verrast kijken naar de video.
  En wat ik zo ontzettend leuk vind is dat we papa/mama en opa/oma ook nog kunnen toevoegen!!
  Dat maakt het natuurlijk ontzettend leuk.. zo zou Sinterklaas papa er op kunnen wijzen dat niet hij maar mama de baas is 😂.

 4. Jaaaa, superleuke actie!! Waag graag een kansje voor mijn meiden! Onze oudste dochter Elisa is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik graag nog eens alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd gaat dat vast helemaal goed komen!

 5. Wauw wat een super leuke actie!
  Deze zou ik heel graag willen winnen om met mijn hele gezin heerlijk te genieten van een leuke sinterklaas avond!

 6. Wij hebben deze vorig jaar ook voor het eerst gebruikt, omdat een bezoekje van de Sint en/of zijn pieten te veel prikkels geeft voor mijn oudste dochter. Deze video zou ik dan ook graag dit jaar nog eens gebruiken.

 7. Dit lijkt me erg leuk voor Sinterklaas bij opa en oma samen met de neefjes en nichtjes. Dit zou dan echt een verrassing zijn! Mijn zoontje gaat Sinterklaas nu echt bewust meemaken en is er helemaal vol van. Zou extra leuk zijn omdat hij ook net een zusje heeft gekregen!

 8. leuk! ik waag graag een kansje voor Xander. Hij vindt het Sinterklaas gebeuren erg leuk maar ook spannend. En de pieten vindt hij best eng, dus lekker veilig thuis een video kijken lijkt me echt geweldig voor hem <3

 9. Doe heel graag mee voor mijn meiden. Weet hoe leuk de video van Sint is. We kregen ‘m vorig jaar ook “zomaar” in de bus.
  Hopelijk dit jaar weer, maar ja, ik ben Sinterklaas niet….

 10. Wat n leuk idee. Ik wil deze dan aan mijn schoonzusje kado doen. De 1e Sinterklaas met 4 inplaats van 1 kind hebben ze daar een mooie herinnering aan. Mijn schoonzus gaat nl samenwonen met een vader met 3 kinderen. Deze zijn er niet altijd maar voor haar is het uiteraard ook nogal wat als je 7 jaar helemaal alleen voor je kind hebt gezorgd. En er dan ineens 4 hebt om het weekend en door de week ook nog af en toe. Zij zal de dvd moeten samenstellen want ik weet te weinig over de andere kindjes zou ik winnen. Maar ik vind het nu al heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.