Verlanglijst vijf jarige 5

Wat staat er allemaal op het verlanglijstje van mijn zoontje die 5 jaar wordt? 

Een verjaardag voor een kind is natuurlijk een hele happening. Het begint al dagen/weken van te voren met aftellen. De hoeveel nachtjes slapen vraag heb ik al heel veel gehoord de afgelopen dagen. En het duurt nu zelfs nog 13 nachtjes. Dus ik zal die vraag zeker te weten nog veel vaker horen. Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes. Vandaar dat ik op zoek ging naar leuke cadeau’s. Natuurlijk heb ik ook aan mijn zoontje zelf gevraagd wat hij wil hebben. Maar het kwam er op neer dat hij alles uit het LEGO boekje wilde hebben…. Nou dat gaat hem dus niet worden. Maar het liefste toch wel Batman LEGO. Dus die heb ik sowieso op zijn lijstje gezet.

Wat heb ik nu precies op zijn verlanglijstje gezet?

Buitenspeelgoed:
  • Rolschaatsen
  • Watertafel van Little Tikes
  • Brandweerrugzak waterpistool

De tijden dat de kinderen weer extra kunnen genieten van het buitenspelen is gelukkig weer aangebroken. Zo zag ik dat Little Tikes een nieuwe watertafel heeft. Deze heb ik gelijk op zijn lijstje gezet. Mocht hij deze voor zijn verjaardag krijgen, dan kan daar gelijk mee gespeeld worden. Water spelen blijft toch leuk voor jong en oud en deze wateractiveitentafel stimuleert de zintuigen en het samen spelen.

Knutselspulletjes:
  • sticker velletjes
  • figuren perferator
  • kartelschaar

Verlanglijst vijf jarige

Wat mijn zoontje nog steeds erg leuk vind is het om stickers te pl eker nog steeds heel leuk blijft zijn stickers. Maar ook de perforators met figuurtje zijn ook erg leuk. Of de verschillende scharen, zoals kartelscharen.

Spelletjes:

HABA Boomgaard (ideaal ook voor kleinere kinderen) een spel waarbij je ook samen tegen de kraai kunt spelen en dus samen wint of samen verliest. Maar je kunt ook spelen waarbij een van de spelers wint.

Brandweerman Sam labyrint van Ravensburger.

Puzzels:

Brandweerman Sam puzzels van Ravensburger. Daar kun je nooit te veel van hebben. Heerlijk om bijvoorbeeld op een zondag morgen samen op de grond te zitten in de woonkamer te zitten en alle puzzels te maken. En daarna natuurlijk wel weer alle stukjes in hun eigen zakje op te bergen, zeker als er meerdere puzzels in één doos zitten.

Binnenspeelgoed
  • Fidget Spinner (ook hier in huis ontkomen we niet aan de rage)
  • LEGO (dit keer in de ban van Batman) maar alle LEGO vindt hij leuk om te krijgen.
  • Playmobil
  • Zoomer Zupps (een interactieve pup, want een echt pup zal er bij ons niet in komen 😉 )

En wat wij hem geven? Een tweedehandse fiets. Zodat hij kan leren fietsen zonder zijwieltjes. Volgens de fietswinkel hij deze maar maximaal een jaar kon gebruiken zijn we op zoek gegaan naar een mooie tweedehandse. En dan gelijk een fiets zonder zijwieltjes zodat hij het wel moet leren.

Verlanglijst vijf jarige

Misschien heb ik binnenkort ook een jarige en ben je op zoek naar inspiratie. Mocht je er na deze lijst niet uitkomen wat je op het verlanglijstje van je kind kunt zetten. Dan zou je ook de (BSO) juf om inspiratie kunnen vragen.  Dankzij de BSO juf kwam ik er namelijk achter dat hij rolschaatsen heel erg leuk vindt.

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

3 gedachten over “Wat staat er allemaal op het verlanglijstje van mijn zoontje die 5 jaar wordt? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.