Verhuizen, veel nieuwe spullen nodig

Door mijn verhuizing heb ik hele veel nieuwe spullen nodig. Zoals je ook wel kunt lezen in een nieuw begin. Gelukkig heb ik ook veel spullen van mensen die ze niet meer nodig hadden. Of mensen die gingen samenwonen waardoor ze spullen dubbel hadden. Of net nieuwe meubels hadden gekocht waardoor ik de oude banken kon ophalen. Dus dat was wel heel erg fijn. Want een nieuw begin kost ook wel heel veel geld.

Na drie maanden heb ik nu (pas) lampen aan het plafond hangen ipv alleen peertjes. Zo langzaam aan wordt het steeds meer mijn huis en is het steeds meer af. Maar klaar ben ik zeker nog niet (al ben je dat volgens mij nooit met je eigen huis). Maar nu kan ik rustig gaan sparen voor nieuwe banken of hoezen en een eettafel set. Al hoop ik stiekem een eettafel set te winnen. Dus ik ben druk bezig op Facebook om kans te maken (je weet maar nooit, iemand moet het winnen).

Ook moet ik nog op pad voor een leuke nieuwe prullenbak. Wat zeg nou zelf dit ziet er niet zo gezellig uit in de keuken.

En dan gelijk eentje voor het scheiden van het afval. Want ik de vuilniszak die ophangt verzamel ik al mijn plastic afval en in de kleine pedaalemmer het overige afval. Voorheen had ik een hele grote vuilnisbak waar echt een vuilniszak in paste. Maar ik vind het wel fijn dat ik nu een kleine pedaalemmer heb. Dat zorgt ervoor dat de zak niet zo zwaar wordt, minder snel vieze luchtjes. Een pedaalemmer vind ik eigenlijk zonde van mijn geld maar wel een product wat je echt nodig hebt. En ook een product wat je keuken mooier of lelijker kan maken (zoals je wel ziet op bovenstaande foto). Maar voor nog wat extra keukeninspiratie neem ik zeker hier nog even een kijkje.

Een gedachte over “Verhuizen, veel nieuwe spullen nodig

  1. Herkenbaar verhaal, ik heb de mazzel dat mijn oom en tante een huisje voor mijn nichtje aan het verbouwen zijn en ik wat ove kan nemen. Spannend inderdaad om een thuis te maken, maar leuk om het te zien groeien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.