VR Card, een unieke valentijnskaart + winactie (gesloten)

Nog geen valentijnskaart verstuurd? Maar wil je wel je geliefde verrassen met een unieke kaart? De Nederlandse start-up Serious Game Media (SGM) introduceert daarom de eerste valentijnskaart in virtual reality. De zogeheten VR Card bestaat uit een kartonnen bril en een te downloaden app, die samen zorgen voor een intense 3D-ervaring. Na de eenvoudige montage van de bril plaatst de gebruiker zijn smartphone in de viewer en waant hij zich in een nieuwe wereld. Hier kan de ontvanger om zich heen kijken en zelfs een wandelingetje maken.

VR Card Valentijn

In drie eenvoudige stappen maak je jouw eigen Virual Reality valentijnskaart. Je kan een unieke valentijnsomgeving op een tropisch eiland creëren, inclusief eigen foto’s en een persoonlijke boodschap. De ervaring is opgebouwd als minigame met twee levels om te achterhalen wie de afzender is. Maar dit kan je natuurlijk ook geheim houden.

De kaart is geschikt voor elke smartphone en laat je op laagdrempelige wijze kennismaken met virtual reality. Nadien kan je de bril ook gebruikt voor andere virtualreality-ervaringen.

Zijn jullie al enthousiast geworden en willen jullie graag je geliefde verrassen? Ja, dan hebben jullie geluk! Ik mag namelijk 3 drie brillen (plus toegang tot de app) weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

 • Like de facebookpagina van Saskia’s wereld
 • Laat in een reactie onder dit artikel dat je meedoet en zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat.

Omdat Valentijnsdag al zondag is zal dit een hele korte winactie zijn. Je kan tot donderdag 20:00 uur meedoen.

De winnaars zijn bekend.

Gefeliciteerd Fleur, Heleen en Martine!

9 gedachten over “VR Card, een unieke valentijnskaart + winactie (gesloten)

 1. Wat gaaf zeg! Mijn man is een gamer en verwacht zéker geen cadeautje van mij. Laat staan zoiets. En stiekem ben ik zelf helemaal gek van virtual en augmented reality. Ik maak dus graag kans!

  • Hi Saskia, nog ontzettend bedankt voor de VR Cards Valentijnkaart. Helaas kwam hij pas gisteren met de post, maar dat mag de pret niet drukken! Ik vond hem zo leuk, dat ik er vandaag een stukje overgeschreven heb op mijn blog. http://ow.ly/YnDRp. Ik dacht misschien vind je dat wel leuk om even te lezen.

   Veel Liefs Fleur
   Mama’s Liefste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.