Twaalf jaar geleden was het begin van onze relatie

Twaalf jaar geleden belde moeder mij op mijn werk om te zeggen dat het misschien niet verstandig was om helemaal naar Capelle aan den IJssel te rijden. Ik had net  een paar weken geleden mijn eerste auto gekocht en het zou die dag nog meer gaan sneeuwen. Ik was verliefd en ik moest en zou naar hem toe gaan. Dus sorry mam ik gaf geen gehoor aan je vraag of het niet verstandiger was om een andere keer naar hem toe kon gaan. (Maar nu twaalf jaar later heb ik er nog geen spijt van. ) Een navigatiesysteem had ik nog niet, dus ik had de route uitgeprint en die lag op de passagiersstoel. Tijdens het rijden was het zo koud dat ik moest kiezen of de blower aan op de voorruit of op mijn voeten. Halverwege toch maar heel even de blower op mijn voeten gezet. En daarna weer snel op mijn voorruit omdat die anders weer ging beslaan. Maar ja mam je had wel gelijk onderweg was er heel veel sneeuw gevallen.

Gelukkig was het erg druk op de weg waardoor er toch niet heel hard gereden kon worden. Helaas nam ik, zo eigenwijs als ik was de verkeerde afslag. Hij had nog zo gezegd aan de telefoon dat ik niet de afslag Capelle aan den IJssel moest nemen maar de afslag erna. Maar helaas overwon mijn eigenwijsheid het en nam ik toch die afslag. Dus moest ik een plek vinden om te draaien en hem op te bellen. Zodat hij me de weg kon vertellen hoe ik nu moest rijden. Want ja dat stond nu natuurlijk niet meer op de route die ik had uitgeprint. (gelukkig heb ik nu navigatie)

Eenmaal aangekomen bij zijn moeder thuis was het best even spannend. Zomaar ineens gelijk blijven slapen bij je schoonfamilie die je niet kent. Ze aten die avond kroketten en frikadellen op brood, alleen ik was in die tijd nog vegetarisch. Maar gelukkig vond mijn schoonmoeder het geen probleem om voor mij een eitje te bakken. En ’s avonds gingen we nog wat drinken in de kroeg met wat vrienden.

Voor ons twaalfjarig jubileum ging ik op zoek naar onze eerste foto samen. Deze foto is genomen in Diergaarde Blijdorp.

relatie onze eerste foto

Leuk feitje, nu 12 jaar laten gaan we nog steeds graag naar Diergaarde Blijdorp. We hebben zelfs een abonnement zodat we er nu regelmatig met zijn drietjes heen kunnen gaan.

Dit weekend was de start van onze relatie. Nu wonen we al weer bijna 10 jaar samen. En hebben we samen een zoontje van al bijna 4. Lieverd, gefeliciteerd met ons 12 jarig jubileum. Echt vieren zullen we het vandaag niet doen. Ik ga namelijk vandaag naar de huishoudbeurs. Maar misschien dat we morgen gezellig naar Diergaarde Blijdorp kunnen gaan.

2 gedachten over “Twaalf jaar geleden was het begin van onze relatie

  1. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Leuk om jullie verhaal te lezen! Ik ben ook heel erg blij dat ik tegenwoordig een navigatie systeem heb, hoewel ik dan nog steeds kan verdwalen 🙁 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.