Trouwbeurs Jullie feestje in Ottoland

Ik zal gelijk de eerste vraag die bij jullie op komt beantwoorden. Nee ik ben niet ten huwelijk gevraagd en heb (voorlopig) nog geen trouwplannen. Maar alvast wat leuke ideeën opdoen op een trouwbeurs kan nooit kwaad.

Samen met een vriendin ging ik naar deze beurs. Voor ons was dit allebei de eerste keer dat we naar een  trouwbeurs gingen. We konden de auto niet vlakbij de locatie parkeren. We moesten de auto langs een landweg parkeren. Maar dit hadden ze heel leuk opgelost want vanaf de parkeerplek naar de beurs reden er oldtimer busjes om je heen en weer te brengen.

Eenmaal binnen kregen we natuurlijk gelijk de vraag of een van ons een aankomend bruidje was. Nee helaas allebei onze vriendjes hebben last van hun knie ?. Ook konden we ons inschrijven voor workshops. We schreven ons in voor de workshop Tips om optimaal te stralen in jouw droomjurk. Het duurde nog even voordat die zou beginnen dus we konden nog rustig over de beurs lopen. Het is een kleinschalige trouwbeurs, waar een hele fijne en gemoedelijke sfeer hangt. Alle standhouders hadden echt de tijd voor je om een praatje te maken. En ik heb ook een paar leuke ideeën opgedaan. Welke dat zijn ga ik natuurlijk niet zeggen. Die bewaar ik voor mijn trouwdag.

De workshop van Bruidshuis la Nova was erg leuk en leerzaam. Zo vertelde ze je waar je op moet letten bij het aantrekken van de jurk, hoe je naar het toilet gaat, hoe de sleep tijdens het feest omhoog gehouden kan worden en wat je moet doen bij vlekken. Zeker hoe je naar de toilet moet gaan had ik nooit verwacht. De tip was om andersom op de wc te gaan zitten. Het klink eigenlijk best logisch want hoe moet je anders naar de wc met zo’n grote jurk en meestal met een hoepel erin. Maar ik moet er toch even nog niet aan denken.

Na de workshop hebben we nog even op de beurs gelopen en daarna zijn we weer op huis aan gegaan. De dames die bij ons in de oldtimer zaten, waren ook heel enthousiast over deze beurs. Zij waren al op andere bruidsbeurzen geweest. En zij vonden deze toch wel echt de leukste en de beurs met de fijnste sfeer. En wij konden alleen maar beamen dat het een hele leuke beurs was. Zeker een aanrader om een keer naar toe te gaan.

2 gedachten over “Trouwbeurs Jullie feestje in Ottoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.