Telekids Familie feest (+winactie 2 x 2 kaarten)

Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids prestenteren in het pinksterweekend het Telekids Familie Feest. Hier kun je met het hele gezin genieten van diverse optredens van diverse TV-helden zoals Brandweerman Sam, Jul & Julia, Ernst Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Thomas de Stoomlocomotief, Assepoester, Sneeuwwitje en Rapunzel.

Het Telekids Familie Feest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf twee jaar. Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. Vóór- en ná het concert kun je ook nog genieten van allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes. vinden zijn. En wat heel bijzonder is: de fans kunnen na afloop van de show al hun idolen in het echt ontmoeten tijdens uitgebreide Meet & Greets! Welk kind wil er nu niet op de foto met zijn favoriete idool?!

Handige informatie

Waar?

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Wanneer?

Het pinksterweekend (3,4 en 5 juni) zijn er elke dag drie concerten (van 180 minuten)  om 10:00uur, 13:30uur en 17:00uur. Het Telekidsplein is open één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert.

Voor wie?

Het Telekids Familie Feest is voor families met kinderen vanaf 2 jaar.

Kosten?

Tickets verkrijgbaar vanaf € 10,00 tot € 49,95. Transactie kosten is €0,95 per bestelling en de servicekosten zijn €,1,75 per ticket. Je kunt de tickets bestellen via Van Hoorne 

Parkeren is gratis

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee setjes kaarten voor zondag 4 juni om 17:00uur of maandag 5 juni om 10:00uur.

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
  • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
  • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Winactie loopt tot en met 7 mei.

Gefeliciteerd Stephanie en Martine! Jullie hebben de kaarten gewonnen.

 

Kijk voor nog een extra kans op Mama’s liefste en op Lovely Charlotte. Ook daar kun je kans maken op 2 x 2 kaarten.

8 gedachten over “Telekids Familie feest (+winactie 2 x 2 kaarten)

  1. Wat een gaaf evenement! Mijn dochter zou ze graag bewonderen. En mevrouw suikerspin een handje geven. En samen met Assepoester op de foto willen. Samen dansen, lachen, ontmoeten en genieten. Ik doe graag mee.

  2. Wauw! Superleuk, ik maak graag kans op zo’n gezellig uitje met mijn dochter!!
    Liefs van Saskia van der Heijden

  3. Ik wil graag mee doen voor mijn dochter en zoon. Het zou super leuk zijn om deze spektakel ooit te mogen mee maken en om de foto te gaan met hun superhelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.