Wie stuur jij een virtual reality groet? (winactie)

Ben je op zoek naar een persoonlijke en unieke verjaardagskaart of beterschapskaart? Er is wat nieuws op de markt gekomen. Al eerder schreef ik over de Virtual Reality kaart voor Valentijnsdag. Er is wel wat verandert sinds die tijd, de bril is verbeterd en je kunt ze nu ook aanschaffen voor diverse gelegenheden.

Hoe werkt een VR Kaart?

De VR-ervaring is per gebruiker te personaliseren. De verzender maakt op www.vrgifts.nl eerst de keuze voor de gelegenheid (verjaardag, liefde, gefeliciteerd of beterschap) en kan daarna een eigen foto en een persoonlijke boodschap toevoegen. De bril kun je vanwege zijn gewicht goedkoop versturen. Als je hem op de site maakt wordt hij automatisch naar de ontvanger verstuurd. Je kunt de VRgift ook bij een vestiging van CIGO aanschaffen.

Voor welke telefoon werkt de app?

Voor de iPhone geldt vanaf iOS 8, wat betekent dat de iPhones 5, 5S en 6 geschikt zijn. Voor Android geldt minimaal Android 4.1. De app werkt helaas niet op Windows Phones. Dus denk er wel even over na welke telefoon de ontvanger ook al weer heeft. Zonde als een speciale groet maakt en de app werkt niet.

Virtual reality groet

Winactie

Met Valentijnsdag mocht ik al eerder Virtual Reality kaarten verloten en nu mag ik weer drie mensen blij maken. Wat moet je doen om kans te maken op de Virtual Reality bril met gefeliciteerd, verjaardag of beterschap erop:

 • Laat in een reactie weten hier of onder het bericht op facebook dat je mee doet. En laat weten welke bril je wil ontvangen (gefeliciteerd, verjaardag of beterschap erop)
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken

Gefeliciteerd Marjo, Mirjam en Jessica!

Wat zit er in het pakketje voor de winnaars?
 • een bril, met beterschap, verjaardag of gefeliciteerd
 • een envelop
 • een code voor gever en een voor de ontvanger

 

8 gedachten over “Wie stuur jij een virtual reality groet? (winactie)

 1. Hoi ik doe mee via Facebook wat een leuke win actie ik zou graag mijn lieve vriend dan Willen feliciteren is pas over drie maanden pas jarig hihi beetje vroeg beter te vroeg dan juist dan te laat
  Groetjes en wat heb jij een leuke blog en ik volg je op Facebook ik heb het gedeeld via Facebook pinterest en Twitter en ook via Google
  Groetjes yessica uit Raamsdonkveer 😘

 2. Ik doe graag mee voor een beterschaps set voor mijn kleine meisje van vijf die haar pols op twee plekken heeft gebroken op haar eigen kinderfeestje

 3. De gefeliciteerd kaart lijkt mij erg leuk om te versturen. Gewone post is zoiezo leuker dan digitale post. En dit is eigenlijk twee in een, maar dan op een leuke manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.