Sprookjesweken in de Julianatoren

Zaterdag 15 juli gingen de AFAS sprookjesweken in de Julianatoren van start. Tot en met zaterdag 15 augustus kun je genieten van een sprookjesconcert met daarin Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en Hans en Grietje. Samen met een vriendin en onze zoons zijn we er zondag naar toe geweest. Wij hebben een hele leuk dag gehad en de jongens hadden zelfs een heel bijzonder ritje in het reuzenrad. Ook mag ik een van jullie blij maken met 4 toegangskaarten.

Sprookjesconcert

Vijf weken lang zijn het de sprookjes weken in de Julianatoren. Elke dag kun je genieten van het sprookjesconcert om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00. De show duurt een 30 minuten. Deze shows zijn bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.

Het is feest in Sprookjesland! De Sprookjeskoning organiseert een fantastisch Sprookjesbal en iedereen is uitgenodigd. Behalve Fien, de gemene tovenares. Als straf tovert ze al het snoepgoed weg. Nu kan het bal niet meer doorgaan! Samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje gaan Hans & Grietje op zoek naar de verdwenen snoepjes. Maar, lukt het ze om op tijd de drie raadsels van Fien op te lossen?

Mijn zoontje vond de show toch wel spannend. Hij zat eerst op de “kinderbankjes” en wij zaten aan de zijkant. Maar tijdens de show liep hij naar me toe en kwam op schoot zitten. Hij wilde geen oliebol worden (als je de show ziet snap je wel wat hij bedoelde 😉 ).

 Attracties

De attracties zitten allemaal vlak naast elkaar. Dit maakt het ideaal omdat je dan geen kinderwagen/buggy mee hoeft te nemen maar de kinderen kunnen gewoon alles zelf lopen (dat is natuurlijk wel afhankelijk van de leeftijd van je kind 😉 ). Ook was het voor ons ideaal omdat mijn zoontje 2 keer in Jul’s Rollerskates is gegaan maar dat ook meer dan genoeg vond (toch nog een beetje te spannend). Maar het zoontje van mijn vriendin die wilde heel graag nog een keertje. Mijn zoontje ging daardoor even alleen in de safaribaan. Ze hoefden dus niet op elkaar te wachten maar konden even apart in een attractie en wij konden toekijken en gezellig kletsen. Er waren ook genoeg dingen die ze allebei leuk vonden/durfden. Zo hadden ze samen heel veel lol in de botsauto’s.

Maar moesten er natuurlijk ook meerdere brandjes geblust worden. In de Draaiende Piraat zijn we wel heel vaak geweest. De jongens hadden gelukt, want het was rustig dus we konden een aantal keer gewoon blijven zitten. Totdat wij moeders er klaar mee waren 🙂 . De jongens hadden gerust er nog wel een aantal keer in willen blijven. Er zijn genoeg leuke attracties waar ze ook nog in konden gaan. Onze dag in Julianatoren was voor ons echt voorbij gevolgen. De jongens hebben genoten en ook wij moeders hebben genoten.

 
Bijzonder reuzenrad ritje

Het park ging al bijna sluiten maar samen met Prinses Marianne mochten ze nog een rondje in het reuzenrad. Hoe bijzonder is dat? De twee kleine charmeurs in de dop vonden het heel erg leuk.

Uitzwaaifeest

Daarna werd de dag afgesloten door Jul en Julia, Meneer Kaasschaaf, Mevrouw Suikerspin en natuurlijk de prinsessen.

Mini-Sprookjesmusicals

Ook goed om te onthouden. Op 29 juli, 5 augustus én 12 augustus presenteert Julianatoren tijdens de zomeravonden drie exclusieve Mini-Sprookjesmusicals. Dus mocht je nog deze zomervakantie naar de Julianatoren willen gaan. Is dat extra leuk om ook nog te kunnen zien.

Wil jij ook met z’n vieren naar de Afas Sprookjesweken in de Julianatoren? Wat moet je doen om kans te maken op de 4 kaarten?

Winactie loopt tot en met 29 juli.

Gefeliciteerd Mike! Jij hebt de vier kaarten gewonnen!

Mocht je niet kunnen wachten om te gaan. Als je de kaarten online bij de Julianatoren koopt dan krijg je €2,- korting. Als je ANWB abonnee bent dan kun je €3,50 korting krijgen. En ING klanten kunnen rentepunten inleveren voor €7,50 korting.

58 gedachten over “Sprookjesweken in de Julianatoren

 1. Superleuke actie. Julianatoren is al jaren favoriet bij onze kids. Wat zou het leuk zijn deze vakantie nog eens bij jul, julia, de prinsen en prinsessen op bezoek te gaan.

 2. Wat een leuk verslag van je dag. Lijkt mij ook super om met het gezinnetje in de vakantie naar toe te gaan! En als het dan lukt om een sprookjesshow mee te pakken, dat zou echt super leuk zijn.

 3. Het lijkt ons heel erg leuk om naar de AFAS sprookjesweken te gaan, nog nooit geweest. Onze kinderen zijn 5 en 7, en daarvoor is Julianatoren natuurlijk een superleuk park. Dat alles zo dicht bij elkaar ligt, is ideaal. En zo’n mini sprookjesmusical zal ook vast heel erg leuk zijn. Natuurlijk zouden de kids een gat in de lucht springen als ze deze vakantie naar Julianatoren mogen gaan!

 4. wat leuk! mijn kinderen gaan in de vakantie eindelijk 2 weken bij hun papa slapen aan de andere kant van NL en zou ze dit heel graag mee willen geven! normaal komt papa hier logeren elke 3 weken, dus het is extra leuk dat ze naar papa gaan! dit zou het feestje wel compleet maken

 5. Wat een leuke foto’s van jullie dag. Lijkt me een erg leuk park om heen te gaan. We zijn er nog nooit geweest en ik weet zeker dat onze prinses helemaal blij wordt van al die andere prinsessen 🙂 een lach op haar gezicht zal ze zeker hebben 🙂

 6. Heerlijk een uitje naar de Julianatoren! Hier zijn we er gek op! Moet wel eerlijk bekennen dat we nog nooit zijn geweest tijdens de sprookjesweken dus zou super leuk zijn. Maak heel graag kans

 7. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden mijn dochter, nichtjes en ik heel blij zou heel graag deze kaartjes voor ons willen winnen om de zomer toch nog met een uitje te mogen beginnen waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen want als wij deze kaartjes mogen winnen dan raken wij van blijdschap helemaal buiten zinnen wie nou niet 😉 #DuimpjesDraaien fijn weekend alvast liefs Wanda 😘🌞

 8. Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
  Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Hopelijk mogen wij, net als jullie, een dagje gaan genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten….

 9. Wat een super leuke winactie! Als kind vond ik het al een geweldig park en nu ik er samen met mijn kinderen ben geweest is mijn liefde alleen maar groter geworden. Ik vond het zo grappig dat het park zo veel kleiner leek dan vroeger, maar uiteindelijk merk je daar helemaal niets van. Want je kan er de hele dag genieten. Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat we geweest zijn en het zou heel leuk zijn om nu mijn kinderen nog niet heel groot zijn (7 en 4) er nog eens heen te gaan, want ze vragen er regelmatig naar. Ook super leuk dat er nu een Afas musical te zien is, want daar zijn we ook ontzettend fan van. Nu duimen dat je ons heel blij gaat maken.

 10. Wauw hier willen mijn jongens heel erg graag heen
  Dit jaar geen vakantie ivm een verbouwing maar een dagje weg zou wel heel leuk zijn

 11. Wat leuk, onze dochters zijn dol op Mevrouw Suikerspin en voor de sprookjes hoeven we dus niet meer naar de Efteling, handig ;-)!

 12. Wij gaan vlakbij jullie op zomervakantie! Dat zou toch geweldig zijn mochten wij winnen! ! Denk dat wij en zeker onze Kids van 2 en 3 en topdag zouden hebben!!!

 13. Je brengt me op een idee voor een leuk uitje deze vakantie, dankjewel! Kaartjes winnen zou natuurlijk nog mooier zijn 😉

 14. Leuke actie weer Saskia! Stoere foto’s zeg 🙂
  Wij zouden graag eens met het gezin naar de Julianatoren gaan maar daar is naar een verhuizing even geen budget voor.
  Dit zou een fijne kans zijn!

  Duimen maar 😉

  Groetjes Antonia

 15. Super leuke actie! Ik zou heel graag mijn twee dochtertjes een keer mee willen nemen naar de Julianatoren. Ze zien nu soms filmpjes op tv en dan is mijn oudste dochter al helemaal enthousiast.

 16. Sprookjesweken in een pretpark, dat moet als een droom zijn voor kinderen.
  Als kind kwamen we hier vroeger al, na het lezen van je verslag van dit droompark krijgen we zin om dit eens terug te zien met onze eigen kinderen.

 17. Lijkt me geweldig voor mijn zoon en dochtertje. Ze zijn beide gek op prinsessen, dus ik weet dat dit gewoon een schot in de roos zou zijn! 🙂

 18. De kindjes zijn nog nooit in Julianatoren geweest, volgens mij zouden ze dit geweldig vinden! Ik doe graag mee, lachende kinderen daar doen we het voor!

 19. Graag doe ik mee….

  onze dochter van 10 jaar is al jaren groot julianatoren fan, zeker nu de laatste jaren haar favoriete acteurs daar het entertainment verzorgen..
  ze zou heel graag haar neefjes en vriendinnetje meenemen naar de julianatoren, zodat zij een keer mee kunnen beleven waar onze dochter zo enthousiast over is..
  en de prinsesse outfits hangen al klaar.. iedere keer weer een verrassing welke outfit ze kiest …

  En fien is heel lief, onze meid is haar (grootste?) fan ….

 20. Graag zou ik meeloten voor de 4 kaarten, onze 2 meiden zijn dol op Juul en Julia en als er dan ook nog “echte”prinsessen zijn is het feest compleet.

 21. Hoe leuk zou het zijn als we een bezoekje aan de julianatoren kunnen combineren met een bezoekje aan opa en oma in Apeldoorn. Dan is 1,5 uur rijden ineens een stuk prettiger voor de meisjes!

 22. Wat klinkt en ziet dit er tof uit! Zoon gek op de serie van jul en julia maar nog nooit in het park geweest. Nu met de sprookjes weken lijkt het me extra leuk,, #duimendraaien

 23. Mijn meiden willen heeeeel graag nog een keer naar Julianatoren en als ik dit verslag zo zie, wil ik zelf ook wel weer 🙂 Met de Sprookjesweken is het nog eens extra leuk, dus we gaan hier nu heeeeeeeeeeeel HARD duimen. Wie weet helpt het…

 24. Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

 25. Wat een toffe winactie! Dit lijkt ons een fijn uitstapje voor deze zomer.
  We gaan niet op vakantie met onze meiden, maar in plaats daarvan gaan we veel uitstapjes maken.
  Een dagje Julianatoren zullen ze fantastisch vinden!

 26. Wat een leuke actie ik zou hier heel graag met mijn zoontje heen willen gaan die erg veel van avontuur en sprookjes houdt.

 27. Zelf vond ik de Julianatoren heel erg leuk toen ik nog jong was. Nu hoop ik er nog steeds van te kunnen genieten en dan neem ik mijn kinderen mee zodat het niet zo opvalt dat ik zelf eigenlijk gewoon heel graag wou.

 28. Wat superleuk, ook de speciale musicals! Onze meiden mogen zichzelf graag omtoveren tot prinses en koningin, ze zouden zo’n magische sprookjesdag geweldig vinden! 😀

 29. Mijn dochtertje van 4 is gek op avontuur zou super leuk zijn als ik haar kon verassen met deze actie en anders neem ik haar ongetwijfeld in augustus naar julianatoren.

 30. Wat leuk ik doe graag mee. Ik ben straks een weekje vrij en wil leuke uitstapjes maken met dochterlief. Nemen we gezellig vriendinnen mee voor een sprookjesachtig dagje julianatoren.
  Zijn er nog nooit geweest en ben heel benieuwd!

 31. Als ik hiermee aankom bij de buurtkinderen heb ik punten gescoord voor de rest van mijn leven als beste buurvrouw ooit, dus hierbij doe ik enorm graag mee!

 32. Onze dochter Fenna wordt 2 augustus 4 jaar oud en wil graag als Prinses haar verjaardag vieren, Omdat ze na de vakantie naar de grote school toe gaat willen we haar natuurlijk een geweldige dag geven, dit zou echt helemaal geweldig zijn.

 33. Geweldige prijs dit zeg! Wij zijn vorig jaar een keer naar Julianatoren geweest, en de meiden hebben het er nog steeds over. Hier kan ik mijn 2 meiden dus helemaal gelukkig mee maken!

 34. Zo leuk! We wonen er vlakbij, maar komen er eigenlijk nooit. Mijn zoontjes zouden dit geweldig vinden. Ik doe graag mee!

 35. We zijn hier drie jaar geleden geweest, maar toen was onze jongste nog voor veel dingen net te klein. Nu is ze flink gegroeid (geen klein duimpje meer) dus tijd voor een tweede kans!

 36. We hebben een vakantie geboekt naar de Veluwe vanaf 12 augustus zodat we met onze kinderen een keer naar julianatoren kunnen gaan, dus deze kaartjes zouden super goed uitkomen! De prinsessenjurkjen hangen al klaar, en nu maar duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.