De Sinterklaas hop met Video van Sint

Vandaag is de start van een leuke Sinterklaas bloghop. Een dag waar je veel leuke bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een winactie. Je kunt van blog naar blog hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blog ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Loes van Gewoon iets met loes op mijn blog gekomen. Een blog van een getrouwde vrouw, moeder van een schoolgaande dochter en een peuter zoon. Op haar blog kom je veel leuke DIY’s tegen, tips en verhalen uit het gezingsleven.

Welkom!

Welkom op Saskia’s wereld. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op mijn blog komen zal ik me even voorstellen. Ik ben Saskia (34 jaar oud) en sinds 30 september 2015 actief op Saskia’s wereld. Ik ben moeder van een zoontje van 5 jaar. Ik blog momenteel voornamelijk over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s, reviews over producten en uitstapjes.

Video van Sint

Dit jaar is het al de derde keer dat wij onze sinterklaasavondje vieren met Video van Sint. Mijn zoontje vindt het echt elke keer geweldig als hij zijn naam hoort. En je merkt ook hoe ouder hij wordt des te meer hij er echt van mee krijgt. Dit jaar zal sinterklaas hem vertellen hoe goed het is dat hij kan fietsen zonder zijwieltjes. De eerste keer was het dat hij zelf naar de wc ging. Zo kun je voor elk jaar weer een unieke boodschap van de Sint horen.

Wil je weten hoe het werkt en hoe het filmpje eruit gaat zijn. Kijk dan even naar dit filmpje.

Wil je nog meer weten over Video van Sint, neem dan een kijkje op de site.

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op de Video van Sint:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met zondag 26 november. Maandag 27 november zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Gefeliciteerd Liline E. De bestelcode heb ik naar je gemaild.

Hoppen jullie weer verder?

Gaan jullie weer door met deze bloghop naar www.lifebyxenia.nl? Xenia, moeder van drie jongens. Op haar blog kun je heerlijke recepten vinden voor in de Airfryer. Maar ook lees onder andere je review en leuke dagjes uit tips.

31 gedachten over “De Sinterklaas hop met Video van Sint

 1. Ik zou zoo graag die koppies willen zien als blijkt dat Sinterklaas weet dat ze na 5 jaar eindelijk hun oma weer hebben gezien. Of dat jasmijn al heel goed kan zwemmen.

 2. Vorig jaar eentje besteld, was echt heel leuk! Dit jaar wil zou ik er graag eentje voor de hele familie maken. Voor pakjesavond bij opa en oma met een boodschap voor alle kleinkinderen. Een boodschap winnen zou natuurlijk helemaal top zijn 😉

 3. Leuk!!
  Onze dochters spelen zeker de (hoofd) rol als deze HulpSint Mama mag winnen!!
  Zulke geweldige verhalen hier over gehoord… de voorpret is al leuk en dan helemaal om die gezichtjes te zien!!
  Ik waag graag een kans.
  Liefs van Saskia van der Heijden;)

 4. Leuk! Ik doe mee voor Liselotte. Zal de eerste keer zijn,maar hoor vele leuke reacties. Ze is nu 3,5jaar en vindt het zo gezellig feest!

 5. Geweldige prijs! Mijn zoon Tycho houdt echt van de sint en zeker als hij een boodschap van hem krijgt. Dit jaar vieren we samen met neefjes en nichtjes dus kan me nu al verheugen op die gezichtjes…

 6. Ik heb vorig jaar voor de kinderen een videoboodschap van de sint gemaakt. Super leuk. Dit jaar zou ik het leuk vinden om een boodschap voor opa te maken. Mijn vader doet altijd heel onverschillig over sinterklaas maar als er een cadeautje voor hem uit de zak komt dan glundert hij als een klein kind. Dus ik weet zeker dat hij het geweldig zou vinden en de kinderen gaan zich een ongeluk lachen.

 7. Goedemorgen!

  Wat een leuke manier om via deze sinthop allerlei nieuwe blogs te leren kennen! Op de een of andere manier blijf je toch altijd een beetje in je eigen cirkeltje hangen… Superleuk om je te ‘leren kennen’…

  Ik doe ook meteen graag mee aan deze winactie! Onze pleegkinderen zouden zo’n filmpje écht geweldig vinden! Tot ze bij ons kwamen wonen, kon Sinterklaas ze nooit vinden…. Maar gelukkig nu wel! Hoe geweldig zou een persoonlijk filmpje voor ze zijn??? 🙂

  Ik wens je een hele fijne sinterklaastijd!

 8. Leuk zeg! ik denk dat dit het allerlaatste jaar is dat Xander gelooft in Sinterklaar. Om dit af te sluiten met een video lijkt me erg leuk!

 9. Dit zou super leuk zijn met alle neefjes en nichtjes die bij opa en oma komen volgende week!! Paar gelovend, paar niet, maar de verbazing zal des te leuker zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.