sinterklaas bloghop

Sinterklaas bloghop

Vandaag is de start van een leuke Sinterklaas bloghop. Een dag waar je veel leuke bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een winactie. De Sinterklaas bloghop die mede tot stand is gekomen door Yvonne van Kidzblogger.nl. Je kunt van blog naar blog hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blog ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Alice van www.twicethehugsblog.wordpress.com op mijn blog gekomen. Een blog van een single mama, moeder van Julius. Waar ze op haar blog schrijft over hoe hou je toch al die ballen in de lucht? Blij kind, schoon huis, volle koelkast, rijk sociaal leven, gezond lichaam, volle portemonnee etc.

Welkom!

Welkom op Saskia’s wereld. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op mijn blog komen zal ik me even voorstellen. Ik ben Saskia (33 jaar oud), moeder en vriendin. Sinds 30 september 2015 actief op Saskia’s wereld. Twaalf jaar zijn mijn vriend en ik samen waarvan we er nu 10 jaar samen wonen. We hebben samen een zoontje van 4 jaar. Ik blog momenteel voornamelijk over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s, reviews over producten en uitstapjes. Elke maand verschijnt er ook een blog online van de boodschappen die ik gratis heb gekregen door middel van geld terug acties. En met welke geld terug acties je zelf ook mee kunt doen.

Wat kun je op mijn blog winnen?
Totum Star Horses

Vroeger heb ik zelf ook met malletjes en gips leuke figuurtjes gemaakt en daarna geverfd.  Misschien hebben jullie dat vroeger ook wel gedaan. En nu kun je dit voor je kind winnen. Of stiekem voor jezelf houden. Star Horses-Gipsgieten paarden serie is echt iets voor de paardenfan, een set voor het gieten van gips van verschillende paarden. Je kunt ze leuk neerzetten of ophangen nadat je ze mooi beschilderd hebt. Wat ik nog goed kan herinneren dat je wel moet kijken of er geen luchtbelletjes in je malletje zitten. Dit om het mooiste resultaat te krijgen. En natuurlijk een beetje geduld, want het duurt even voordat het gips droog is. En daarna kun je pas gaan verven.

Totum Star Horses

Totum Colorize Bag

In het pakket zit één tas en vier permanente textielstiften, hiermee kun je je eigen tas inkleuren. Zo weet je zeker dat er niemand anders met precies dezelfde tas op school rond loopt.

025202_tm_colorize_bag_3d-dummy_packaging_1215v04_lr

Totum Glossy

In deze doos zitten allemaal onderdelen om schakelarmbandjes te maken, 2 ringen, transparante 3D stickers, vellen met full colour design stickers. Zo kun je je eigen unieke armband maken.

029347_TM_Glossy_PACKAGING_1115V01

Voor de knutselfans

Er is een totum knustelclub waar je je gratis voor kunt aanmelden. Ik heb mijn zoontje hiervoor aangemeld. Je zult misschien wel denken, wat houdt dit dan in. Nou je krijgt een persoonlijke Knutselclubpas, digitale nieuwsbrieven met leukte knustelideetjes en winacties. Een uitnodiging voor het nationale Totum knustelevent en kans om deel te aan exclusieve fotoshoots, filmopnames, meet & greets met Tess of het winnen van een Totum kinderknutselfeest!

Winactie

Ik mag namens Totum een heel mooi sinterklaaspakket weggeven. Wat moet je daarvoor doen:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet. .
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met 26 november 12:00uur. Hierna zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Gefeliciteerd K.v. Kammeren! Jij hebt  het mooie knutselpakket gewonnen!

Hoppen jullie weer verder?

Gaan jullie weer door met deze bloghop naar www.mrsmama.nl? MrsMama, geschreven door Marije, moeder van Fons van bijna een half jaar oud. Op haar blog lees je verhalen over het moederschap, verhalen van andere moeders en de informatie over het nieuwste speelgoed en de hipste kinderkleding.

62 gedachten over “Sinterklaas bloghop

 1. Wat een leuk idee een bloghop !

  Dit totum knutselpakket is heel erg leuk.
  Waar mijn zoon en dochter allebei van kunnen genieten.
  Ze vinden het ontzettend leuk om na school lekker aan de keukentafel te zitten om te knutselen.
  ik maak daarom graag kans.

 2. Wauw! Wat een mooie prijs 🙂 Gegarandeerd uren knutselplezier…En laat mijn dochter Mara daar nou echt GEK op zijn!!!

  Heel leuk als de Sint haar hiermee wil verrassen 😉

 3. O wat gaat mijn kleine knutsel vriendinnetje hier vrolijk van worden, ik waag een kansje! Gek op paarden en sieraden dus dit zou geweldig zijn 😜

 4. Ik doe hier supergraag aan mee. Met 2 knutselmeiden is dit altijd welkom en ook je tip om me in te schrijven bij de Totum knutselclub.

 5. Wat een leuke prijs! Dochterlief is er nog iets te jong voor maar mocht ik winnen dan leggen wij het gewoon nog even in de kast.
  De armbanden kan ze alvast maken in elk geval.

 6. Dit is echt iets voor mijn oudste dochter. Bijna haar hele verlanglijstje bestaat uit knutselspullen hihi. Dit valt dus zeker in de smaak!

 7. aangezien Lucas & Eva dol zijn op knutselen doe ik graag mee voor ze  vooral omdat er in het pakket iets leuks voor jongens zit, maar ook voor meiden 😀

 8. “Kom eens kijken mama!”
  Dat zinnetje galmt bijna de ganse dag doorheen ons huis.
  Naar wat ik dan kijken moet?
  Naar een knutselwerkje gemaakt uit restjes wol, touw, papier…
  Onze meid is echt wel graag in de weer met verf, glittertjes en nog zoveel meer.
  Moesten wij dit leuke pakket winnen…
  Wees dan maar zeker dat het hier een heus knutselfeest wordt!

 9. Wij hebben hier twee knutselfans! Mijn zoontje, hij is meer van het tekenen,kleuren, kleien en strijkkralen en mijn dochtertje van het knippen en plakken. Dit zou leuk zijn voor ze om ook de kerstvakantie lekker bezig te blijven.

 10. Hier zetten wij dolgraag ons schoentje neer in deze SinterKlaasHop 🙂 En we zingen luidkeels een mooi liedje voor Sinterklaas. En nu gaan we hard duimen en snel verder hoppen naar de volgende leuke blog !!!

 11. Zat al aan het kijken welke van de 3 ik moest gaan kiezen?? Maar alle 3 knutselsetjes! Daar zou Noa heel blij van worden als dit uit de zak van Sinterklaas komt.

 12. Wij zijn zo’n fan van Totum! Die knutselpakketten zijn fantastisch! En natuurlijk zijn wij lid van de knutselclub.
  Mijn dochter kan hele dagen zitten knutselen, zo’n pakket zou erg welkom zijn!

 13. Ik ben gezegend met een dochter die dol is op knutselen (heerlijk!) dus ik doe zeker mee!
  Verder voeg ik je toe aan mn ’te lezen’-blogs, leuk!

 14. Mijn zoontje is niet van het knutselen en mijn dochter nog te klein. Wel hebben we een heel creatief en lief nichtje. Doe graag mee om haar er misschien mee te mogen verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.