Sinterklaas bloghop

Sinterklaas bloghop 2020

Vandaag is de start van een leuke sinterklaas bloghop. Samen met 38 andere bloggers mogen wij ook voor Sinterklaas spelen. Op elke blog vind je een uniek verhaal en maak je kans op leuke prijzen. Je kunt van blog naar blog hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blogs ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Blogs by Ingrid op mijn blog gekomen. Op de blog van Ingrid kun je lezen over fashion, het gezinsleven, lekker eten, beauty en lifestyle.

Wie ben ik?

Mijn naam is Saskia, ik ben 37 jaar jong. Samen met mijn zoon woon ik in een dorp vlakbij Den Bosch. Momenteel is het iets rustiger op mijn blog. Maar ik blog graag over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s en reviews over producten en uitstapjes. En nu natuurlijk de vraag? Wat kun je winnen op mijn blog. Je kunt een pakket winnen met hierin: Ibiza Hairlights, twee kleine zakjes kruidnoten en SES Strijkkralen Dieren

Strijkkralen

Vroeger heb ik hier zelf ook uren mee gespeeld. Mijn opa en oma werden getrakteerd op een mooie strijkkraal kerstballen voor in de boom. Op de zolder van mijn ouders lag zelfs nog wat vormpjes en kraaltjes van mij. Op de BSO maakt mijn zoon leuke strijkkraalcreaties en ook thuis vindt hij het heerlijk om leuke dingen te maken met de strijkkralen. Zo hebben mijn ouders nu unieke strijkkralen onderzetters. Strijkkralen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Ibiza Hairlight

Super leuk voor in je eigen haar of voor in het haar van je kind. Zeker leuk voor tijdens de komende feestdagen om een gezellige en feestelijke verlichting voor in het haar.

sinterklaas winactie

Winactie

Ik mag een van jullie blij maken met dit leuke pakket . Wat moet je doen om hierop kans te maken::

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Gefeliciteerd Miriam Damen jij hebt dit mooie pakket gewonnen!

Hoppen jullie weer door?

De volgende in deze bloghop is InteriorQueen. Van deze toffe interieur blog kan ik nog veel leren. (Ik heb na drie jaar nog steeds geen eigen eetkamer stoelen gekocht). Op deze blog kun je heel veel wooninspiratie op doen of gewoon lekker even binnen kijken.

83 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2020

 1. Lijkt me erg leuk voor onze dochters die kunnen zich hier uren mee vermaken. Ik ben zelf ook gek erop. Zo goed voor de motoriek en om kleuren te leren 🙂

 2. Super leuk. Deze dieren willen de kinderen wel winnen.
  Deze ,ga ik vast niet mee naar mijn kleuterklas nemen, goed voor de fijne motoriek.

  • Hop hop! Hier ben ik beland.

   Ik zou graag met deze blog mee willen doen voor mijn meisje die van strijk kralen houd!

   Ik ga weer verder hoppen!

 3. Mijn neefje krijgt in het nieuwe huis een jungle-kamer. Deze strijkkralen zijn dus perfect. En mijn dochter is helemaal dolmop lichtjes, dus als ze die in haar haar kan doen, kan de winterperiode niet meer stuk!

 4. Onze kids zijn dol op strijkkralen. Ze kunnen zo lekker hun fantasie daarin kwijt. Heerlijk om ze daar zo lekker in op te zien gaan!

 5. Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, deze strijkkralen, daar zou ik een van mijn tweelingdochters helemaal blij mee maken. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 6. Ik doe graag mee voor mijn dochter . Ze zit al te stuiteren toen ik zei dat je bij deze blog Ibiza Hairlights kan winnen. Toen ik zei dat je ook strijkkralen kan winnen, was ik plots doof aan mijn linkeroor.

 7. Ik doe mee, leuk voor mijn dochter. Goed om geconcentreerd bezig te zijn met die strijkkralen en met die dieren superleuk. Ze wil dan vast graag een diertje voor in de schoen, voor Sinterklaas maken.

  En zo’n Ibiza hairlight vaker gezien maar mijn dochter heeft er nog nooit een gehad, zal ze superleuk vinden. Ook fijn om ’s avonds te dragen als we vaker een rondje wandelen. Zijn we extra goed zichtbaar. Ik had al zo’n led-armband gekocht om te dragen maar dit is natuurlijk veel leuker.

 8. Wat leuk om weer mee te doen met de Sinterklaas bloghop.
  Doe altijd graag mee.
  Ik heb hier drie kleinkinderen die gek zijn op strijkkralen, maken vaak iets leuks voor mij.
  Ze zijn altijd aan het knutselen, maar mooie dingen maken met dit SES pakket , ja dat willen ze zeker ook wel.
  De kruidnootjes zullen ook smaken en de ibiza hairlights vindt mijn jongste kleindochter erg leuk.
  Ik heb geen facebook (privéredenen), maar volg bloglovin.
  Maak ze blij.

 9. Superleuk die bloghop!! Kijk er elk jaar weer zo naar uit!
  Dit cadeau gaat mijn dochter zo leuk vinden! Ik doe dus heel graag mee en ga o-zo-snel verder hoppen!
  Liefs van Saskia

 10. Onze tweeling Lucas en Eva zijn dol op strijkkralen dus ik doe dan ook graag mee voor ze aangezien ze 5 december jarig zijn 😀

  • Geweldig 👌echt een super leuk pakket is dit. De strijkkralen brengen gelijk weer mooie jeugdherinneringen 😃naar boven. Ik doe maar wat graag mee voor mijn ❤ kleinzoon die zou dit echt super leuk vinden!!

  • Ik doe graag mee voor mijn dierenvriendje die heel graag knutselt en graag dingen maakt met strijkkralen. Succes met de simterklaashop. Leuk dat jullie het elk jaar doen.

 11. Leuk weer eens een hop hoor! Dit is de eerste van het jaar dat ik mee doe! Rest van het jaar niet zo fanatiek geweest. Nu ga ik hard mijn best doen voor de kleinkindjes!

 12. Toffe bloghop hebben jullie gemaakt!
  En je hebt ook een leuke winactie. Mijn kleuter maakt graag mooie dingen met strijkkralen, dus ik maak graag kans!

 13. Superleuk pakket! Vorig jaar had mijn ene dochter hairlights, en was echt een hit met de kerst. En strijkkralen hebben mijn meiden hier nooit genoeg, dus doe heel graag mee.
  Ben heel benieuwd in welk dorp vlak bij Den Bosch je woont, woon zelf in Den Bosch 🙂

 14. Wat een leuk pakketje. Mijn dochter heeft dit jaar voor het eerst strijkkralen op haar verlanglijstje staan, omdat we tot nu toe nooit een strijkijzer hadden :). Dus ik doe graag mee.

 15. Super leuk! Zelf heb ik dat vroeger heel veel gedaan, maar met Daan (5) nog niet! Ben wel heel benieuwd of hij voor strijkkralen het geduld op kan brengen…. Ik vind de figuren in ieder geval super tof!

 16. Deze strijkkralen zijn wel erg leuk! Mijn dochtertje heeft de strijkkralen ontdekt op school. Het zou leuk zijn als ze er thuis ook mee aan de slag kan. Ik doe daarom graag mee.

 17. Mijn zoontje Bart (6) is gek op strijkkralen én dieren, dus deze set van SES is zeer welkom 😍. De Hairlights lijken me erg leuk om deze feestdagen zelf in m’n haar te dragen 😊

 18. Super leuk pakketje!
  Onze kinderen kunnen alle 3 zich soms zo heerlijk vermaken met strijkkralen.
  Deze mooie dierenset zou een hit zijn.
  En ik heb zelf steeds al de hairlights willen hebben voor de meiden, zo leuk!
  Ik loot graag mee.

 19. Hi Saskia.
  De hairlights zie ik helemaal zitten voor onze dochter. Onze wijk organiseert jaarlijks een lichtjesavond. En niet alleen hier, maar ook in de omgeving wordt deze aankleding van de huizen steeds uitgebreider en gaver. Kinderen mogen tussentijds optreden op diverse locaties. Allemaal in néon kleuren en zo ook steeds vaker lichtjes in de haren. Het is zo’n gezellig en sfeervol geheel met alle buurtgenoten samen 😊 verlichte kanoes over de slootjes, noem maar op.
  Dan nog de gekke harendag op school en de feestdagen waar je ook steeds uitbundigere resultaten in outfits en haren ziet. Daarnaast hebben wij begin van het nieuwe jaar natuurlijk ook nog carnaval 😊 deze lichtjes zullen meerdere malen met groot plezier benut gaan worden mocht onze dochter verrast worden hiermee.
  De strijkkralen blijven hier populair. Gister ontving ik nog een prachtig paardje gemaakt van strijkkralen. Ik zei al tegen haar dat ze deze wel in haar schoen kon doen voor Sint. We willen hier van meerdere zelfde plateaus een soort van puzzel maken. We gaan voor een groter geheel die mooi in elkaar overloopt. Een soort schilderij maken voor in haar kamer in het thema jungle / oerwoud. Daarin zouden deze dieren mooi verwerkt kunnen gaan worden!! Nu al zin in, want deze moeder doet gezellig mee aan tafel 😊
  Erg benieuwd! Dank voor je leuke blog en deze win kans. Veel succes en alvast hele feeatelijke dagen. Merci

 20. Ik doe graag mee, mijn dochters zijn gek op strijkkralen. En ze zijn stapelgek op dieren, dus dit pakket gaat 100% in de smaak vallen.

 21. Wat een geweldig iets zo’n bloghop, ik kom allemaal blogs tegen die ik heel leuk vind en ook zeker ga volgen :)”
  Mijn dochter (en ik) hebben net ontdekt hoe leuk strijkkralen zijn en zo’n hairlight is natuurlijk helemaal prachtig dus ik waag graag een kans!

 22. Ik doe graag mee! Hier wordt nog vaak gestrijkpareld (en dan meestal in thema 😉 ik verwacht binnenkort weer een Sint of Piet op mijn strijkplank 🙂

 23. Wat een leuke prijs. Ibiza hairlights voor mijn dochter. Mijn 3 jongens zouden zich uren kunnen vermaken met de strijkkralen. En de pepernoten … tja … die lusten we allemaal wel natuurlijk!

 24. Oehh leuke winactie! 😍
  Mijn zoontje is ook gek op strijkkralen! Daar kun je nooit teveel van hebben! En laten wij nu net weer door een paar kleurtjes heen zijn.. Dus hij word hier vast heel blij van! De hairlights wil zijn grote zus vast wel hebben 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.