Sinterklaas bloghop 2019

Vandaag is de start van een leuke sinterklaas bloghop. Samen met 28 andere bloggers mogen wij ook voor Sinterklaas spelen. Op elke blog vind je een uniek verhaal en maak je kans op leuke prijzen. Je kunt van blog naar blog hoppen.Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blogs ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Happiness from me op mijn blog gekomen. Nadia van Happiness from me heeft een zoontje van drie jaar oud en is getrouwd. Ze houdt van lezen, is creatief en doet veel leuke dingen met het gezin. Dit is ook allemaal (en nog veel meer) terug te zien/lezen op haar blog.

Bedankt Esmée van website4mama.nl en Amanda van KiDDoWz.net voor het organiseren van deze bloghop.

Video van Sint

Video van Sint

Video van Sint bestaat vult al 11 jaar de woonkamers op pakjesavond bij diverse families en vrienden. Wij zijn in 2015 voor het eerst begonnen met Video van Sint. Sindsdien doen we het elk jaar. Elk jaar is het weer spannend over wie de Sint iets gaat zeggen en wat hij allemaal gaat zeggen. Wat staat er in hert grote boek allemaal. En staat iedereen er wel in. Elke keer weer die verbazing als de Sint een naam zegt. Elk jaar is er ook weer een ander verhaallijn. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Dieren en een spannende zoektocht in de Dierentuin. Je kunt ook dit jaar weer kiezen uit roetveeg pieten of zwarte pieten. Bij ons volgt na Video van Sint geklop op het raam en dan staat er een zak met cadeautjes. Dit jaar is er voor het eerst ons nichtje erbij en is mijn zoon niet meer het enige kind met cadeautjes in de zak. Voor de volwassenen zit er altijd een chocolade letter in.

Hier kun je in het kort zien hoe het werkt:

Oeps foutje

Twee jaar geleden maakte ik een foutje tijdens het invullen van Waar houd je van bij Video van Sint. Ik had bij mezelf ingevuld dat ik van knuffels houd. Bij invullen dacht ik dat het om hele andere knuffels ging. Maar heel logisch zijn het natuurlijk de pluche knuffels die er werd bedoelt. Oeps, gelijk contact opgenomen met Video van Sint, de DVD kon niet meer verandert worden maar de upload versie wel. Dus gelukkig konden we toch nog een leuke versie op bekijken op pakjesavond.

Winactie

Ik mag een van jullie ook blij maken met een Video van Sint. Wat moet je doen om hierop kans te maken::

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Winactie loopt tot en met 24 november.

Gefeliciteerd Heidie v/d Steeg jij hebt gewonnen!

Hoppen jullie weer door?

De volgende in deze bloghop is Byjon  . Een blog van een moeder en lerares die samen met haar vriend, twee kinderen en twee poezen woont. Op haar blog kun je lezen over het moederschap, onderwijs en leuke DIY projecten.

44 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2019

  • Elk jaar vieren we Sinterklaas bij mijn schoonzus aangezien ze dan ook haar verjaardag viert.
   Er zijn nu 6 kinderen in de familie waarvan 3 van ons 😉 onze twee oudste en neefje (11&10&9,5) geloven niet meer maar de spanning van sinterklaas blijft, dan is dit een geweldige verrassing.
   De 3 kleintjes (5,4&3) zijn helemaal fan van sinterklaas en de pieten. Met zo’n boodschap wordt het echt een magische avond!
   🎁Wij gaan duimen draaien 🎁

   (Heb geen fb alleen insta)

 1. Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon. Hij is een echte sinterklaasfan en heeft beide bioscoopfilms al gezien. Hoe leuk zou het zijn als hij een persoonlijke video van de Sint krijgt.

  • Ik.pas deze onze dochter maakt voor het eerst echt sinterklaas mee naar begrijpt dit nog niet helemaal.
   Volgend jaar wel ik hop verder

 2. Wat leuk voor mn kinderen. Vooral omdat het dit jaar het 1e Sinterklaas feest is van kleine Louise.. zo leuk dan om een dvd vd Sint te hebben als aandenken

 3. Wat zou het leuk zijn om pakjesavond met de video van de Sint te mogen beginnen. Wat zullen mijn kinderen en hun neefje en nichtje verrast zijn!

 4. Ha ha ha, wat een grappige fout maakte je twee jaar geleden.
  Ik had zó diezelfde fout kunnen maken.
  Ik houd ook van knuffels, maar dan graag van mijn kinderen en kleinkinderen.
  Om eerlijk te zijn, heb ik één leuke knuffel, die bij mijn kussen ligt, grappig, hé?
  Kinderachtig, ach nee, ik blijf altijd kind.
  Heel graag doe ik mee voor deze leuke video van de Sint, voor mijn kleinkinderen.
  Zie hun gespannen gezichtjes al voor mij, als de sint hen toespreekt.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Leuk trouwens zo’n Sinterklaasbloghop, doe altijd mee met bloghops, zó gezellig.
  Nu hop ik maar weer verder naar Byjon.

 5. Is deze ook leuk voor Belgische kindjes? Of wordt er te veel verwezen naar 5 december ofzo? Zo niet dan doe ik graag mee want mijn kindjes zouden dit ook heel leuk vinden 😁

 6. Een video van de Sint
  Dat is wat iedereen leuk vindt
  Want wie wil dit nou niet
  Een persoonlijke boodschap van Sint en Piet
  Het weggeven van deze prijs is daarom een mooi gebaar
  Als ik win, heb ik een extra leuke Sinterklaas dit jaar

 7. Wat een leuke prijs! Ik zou dit graag winnen voor mijn zoontje Thijs. Hij is net 3, en sinterklaas is voor hem echt een magische tijd! Hoe leuk is zo’n persoonlijke boodschap van sinterklaas dan! Fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.