Sinterklaas bloghop 2018

Vol verwachting klopt ons hart. Want ja Sinterklaas komt (als er genoeg water in de Zaan is) aan in Zaanstad. Mijn zoontje kan al dagen niet wachten op het moment dat er nu ook echt iets zijn schoentje komt. Want vorige week had hij alle schoenen verzamelt en al klaar gezet. Uiteraard werden er ook al Sinterklaas liedjes gezongen. Maar Sinterklaas en zijn pieten kwamen nog niet langs. Maar ik weet zeker dat vanavond de pieten er zijn om wel één schoentje te vullen.

sinterklaas bloghop

Vandaag is de start van een leuke sinterklaas bloghop. Samen met bijna 50 andere bloggers mogen wij ook voor Sinterklaas spelen. Op elke blog vind je een uniek verhaal en maak je kans op leuke prijzen. Je kunt van blog naar blog hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blogs ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Marguerita van Marstyle op mijn blog gekomen. Een blog van een alleenstaande moeder met twee dochters. Ze heeft een leuke schrijfstijl dus zeker de moeite waard om even langs te hoppen.

Waar maak je kans op?

Er is een nieuw soort boek op de markt. Ik kende dit helemaal nog niet. Maar helemaal van deze tijd. Een boek wat je gewoon kunt lezen maar ook met een app waardoor het nog interactiever (voor)lezen wordt. Een boek wat is bedacht door drie studenten Rosalie de Moel, Sem Broere, en Elliot Elchanan Hagemeijer, die Communication & Multimedia Design studeren aan de Haagse Hogeschool.

sinterklaas bloghop

Waar gaat het verhaal over?

Het gaat over een jongen die net is verhuisd. Tijdens de verhuizing is de doos met zijn knuffels kwijtgeraakt. Max gaat op avontuur op zoek naar zijn knuffels en de mysterieuze FL..

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op het boek De avonturen van Max, Op zoek naar Flo:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met zondag 25 november. Maandag 26 november zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Gera gefeliciteerd! Mail je mij je adres gegevens? Dan zorg ik dat het boek naar je wordt verstuurd.

Hoppen jullie weer verder?

Gaan jullie weer door met deze bloghop naar Mar-Joya De blog van Marjo, een vrouw met drie kinderen waar je onder andere lekkere recepten kunt lezen, persoonlijke verhalen en tips voor spelend leren.

52 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2018

 1. Wat een leuke winactie op deze Sinterklaasbloghop.
  Graag doe ik mee voor dit leuke aparte boek.
  Ik heb geen facebook, maar heb geloved en geliked op Bloglovin.

 2. Ik ken dit boek niet. Maar omdat je nooit genoeg boeken kunt hebben maak ik hiervoor graag een plekje in de boekenkast van mijn kleuter.

 3. Leuk! Ik doe mee voor mijn 3 zoontjes. Volgend jaar gaan wij verhuizen, lijkt me een erg toepasselijk boek, leuk!
  Je Facebook pagina uiteraard een like gegeven, en nu hop nog even verder!

 4. Wat een leuke blog! En ook nog een super leuke winactie… Ik waag graag een poging voor mijn lieve zoontje Thijs, een echte boekenwurm! Dan hebben we zeker weer een nieuw favoriet boek om te lezen voor het slapen gaan. Fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.