Show Up in Vijfhuizen

Zondag was mijn eerste echte persevent. Het begon als een regenachtige dag. Ik wilde er eigenlijk om 11:00uur zijn. Maar ik had geluk, ik mocht uitslapen en werd pas om 9:45 wakker. Dus mijn planning liep even wat anders. Maar lekker uitgeslapen vertrok ik naar Show Up in Vijfhuizen. Eenmaal daar aangekomen ben ik binnen een rondje gaan lopen langs de diverse stands.

Het was er wel erg warm. In de auto baalde ik nog dat ik mijn vest vergeten was. Achteraf gelukkig maar, want die heb ik niet nodig gehad. Er stonden veel leuke merken. Te veel om allemaal te op noemen. Vandaar dat ik er een paar heb uitgelicht.

Ecoffee cup

Ecoffee cup heeft leuke herbruikbare koffiecups. En dan niet alleen effen koffiecups maar ook met hele leuke printjes erop en ze hebben ook een kinderdinner set. Allemaal van natuurlijke bamboe vezels gemaakt. En het kan gewoon in de vaatwasser, behalve het bandje om de koffiecup.

Show Up kids dining set Show Up Ecoff.ee

Sweet heroes

Sweet heroes, een heel mooi concept. Een knuffelheld gemaakt in Nepal. Een Babu of Nanu pop waar kinderen op mogen kleuren. Deze kun je daarna weer schoonwassen zodat je kind weer opnieuw kan beginnen. Alles is goed getest zodat het voor alle leeftijden veilig is. Er zijn twee set qua stiften en voor twee verschillende leeftijdscategorieën.

Show Up Sweet heroes

Benjamins

Benjamins schuifbestek, ik kende het nog niet maar had graag dit product eerder in huis gehad. Een makkelijk bestek voor de kleintjes die alles zelf willen doen. Maar eigenlijk nog te klein zijn voor “echt bestek”.

Show Up Benjamins

Snor

Uitgeverij Snor, een uitgeverij met boeken over hedendaagse onderwerpen met een knipoog. Onder andere ook bekend van de quote Die andere moeders doen ook maar wat.

Show Up Snor

CRE8

CRE8 een mooi persoonlijke puzzel waarbij je kan kiezen uit 4 verschillende kleurencombinaties, geïnspireerd op de 4 jaargetijden. Het lijkt me een erg leuk (kraam)cadeautje om te geven. Wel is het advies om de puzzel pas vanaf 3 jaar te gebruiken ivm de kleine stukjes die makkelijk ingeslikt kunnen worden.

Show Up CRE8

Mijn eerste persevent, ik vond het erg leuk om bij alle merken te kunnen kijken wat er allemaal op de markt is en komt. Maar wat ook erg leuk was, dat ik twee andere bloggers heb ontmoet. We hadden wel al contact gehad op facebook en whatsapp. Maar erg leuk om elkaar dan nu in het echt te zien. Bedankt Miriam en Linda voor de gezellige middag.

7 gedachten over “Show Up in Vijfhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.