Shoplog H&M en Zeeman

Zaterdag ben ik even de kledingkast van mijn zoontje gaan aanvullen. Ik kwam er achter dat er iets te weinig kleding voor de herfst/winter in lag. En ook omdat ik het natuurlijk wel erg leuk vind om voor hem wat nieuwe kleding te kopen. Voor mezelf heb ik nog niets gekocht. Terwijl ik zelf ook nog op zoek moet naar een nieuwe winterjas. Maar dat komt nog een andere keer.

Zeeman

Bij de Zeeman had ik al een paar weken terug een hele leuke winterjas gezien. Eigenlijk had ik hem toen al willen kopen, alleen had ik niet genoeg geld op zak. Mijn zoontje heeft al een winterjas, deze had ik al begin september gekocht.  Maar ik wilde er eentje voor erbij. Eentje die net wat dunner is. Waar hij lekker mee kan rondrennen buiten. Ik was bang dat de winterjas er niet meer zou hangen. Maar gelukkig hingen er nog genoeg en ook nog eentje in zijn maat. Uiteraard is het eentje met capuchon. Gelijk ook twee broeken, een trui en t-shirt met lange mouw gekocht.

H&M

Bij de H&M zag ik deze leuke actie. Drie euro per stuk voor club members. Club Member zijn kost niks. Je hebt alleen de H&M app nodig op je telefoon. In de app kun je je dan  aanmelden als Club Member. Ik twijfel alleen nu of de linker wel zeker voor een jongen is. Het zomaar kunnen zijn dat het voor een kleding stuk voor een meisje is. Maar omdat er Hero of the day op staat leek het me voor een jongen. Maar die tekst kan natuurlijk ook heel goed voor een meisje zijn. Dus het kan zijn dat ik een meisjesmama nog blij ga maken met een shirt. Of mijn zoontje loopt binnenkort rond in een “meisjes” t-shirt.

In het totaal voor 47,00 aan nieuwe kleding gekocht. Mijn zoontje helemaal blij en ik ook. Ik ben alleen vergeten om handschoenen te kopen. Dus die moet op de lijst voor de volgende keer. Vorig jaar was ik al te laat met het kopen van handschoenen. En waren ze echt nergens meer te krijgen in zijn maat.. Dus dat wil ik dit jaar voorkomen.

2 gedachten over “Shoplog H&M en Zeeman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.