Schoenzet kalender overzicht 2017

Ja nog even en sinterklaas is al weer in het land. Vorig jaar voor het eerst begonnen met een schoenzet kalender. Ik moet zeggen dat het mij heel erg goed is bevallen. Dit jaar we hem zeker weer gebruiken. Omdat er zoveel leuke schoenzet kalenders zijn heb ik er een aantal op een rijtje gezet. Ook zijn ze natuurlijk handig om af te tellen naar pakjesavond.

Hoe werkt een schoenzet kalender?

De dag dat de sint aan komt mogen veel kinderen hun schoen zetten. Maar in ieder geval de eerste keer dat je kind zijn schoen mag zetten, doe je samen met je kind de schoenzet kalender erin. Je legt er een pen voor Sinterklaas en zwarte piet zodat ze kunnen aangeven welke dagen ze langs komen om het schoentje te vullen. Deze kun je dan ophangen in huis. En elke dag afstrepen en kijken wanneer er het schoentje gezet mag worden. Het voorkomt dan de veelgestelde vraag: Mag ik mijn schoentje zetten? Of je gaat dan samen even naar de schoenzet kalender kijken wanner de sint en zijn pieten ook al weer langs zouden komen. Ook kun je de schoenzet kalender gebruiken als aftel kalender voor pakjes avond.

Gratis schoenzet kalenders

Annekoendigitaal,download gelijk de kalender (en op de site staan nog meer leuke sint downloads).

Have to have, download gelijk de kalender

Jetjes en Jobjes, je plaatst online je bestelling en vult je adres gegevens in. Maar je krijgt daarna gelijk in je email een linkje met daarin de schoenzet kalender voor 2017.

Minimixtape, download gelijk de kalender

Print Candy, deze kun je gelijk printen.

Sinterklaasjournaal,

Sweet table, deze kun je gelijk printen

Vorig jaar mocht hij alleen op woensdagen en op zaterdagen zijn schoen zetten. Hij mocht toen 6 keer zijn schoen zetten. Als ik dit jaar dezelfde “regel” aan zou houden dan kom ik op 4 keer uit dat hij zijn schoen mag zetten. Maar vorig jaar mocht hij op school ook zijn schoen zetten. Ik ben benieuwd of dat op zijn nieuwe school ook mag. Hij zal sowieso niks te kort komen. De ene keer zal er een cadeautje in  zijn schoen zitten en de andere keer snoepgoed. Dit jaar heeft hij zelfs “geluk”. Want hij gaat twee keer sinterklaasavond vieren. Een keer bij mij en een keer bij zijn vader.

Hoe vaak mag er bij jullie de schoen gezet worden?

3 gedachten over “Schoenzet kalender overzicht 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.