schoencadeau tips

Schoencadeautjes, dit krijgt mijn zoontje in zijn schoen.

Vorige week ging ik op pad om alvast alle schoencadeautjes in huis te halen. Gisteravond heb ik ze allemaal alvast ingepakt en hopelijk goed genoeg verstopt in huis.  Ik wil natuurlijk niet dat hij alle schoencadeautjes al gaat vinden.

Terwijl mijn zoontje op bed lag, heb ik de cadeautjes ingepakt. Normaal gesproken wat hij niet vaak tussendoor wakker. Maar toch bleef ik naar de deur kijken of hij niet per ongeluk toch wakker zou worden. Want ja het zou met deze een keer zijn dat hij wel nog naar de wc zou moeten. Gelukkig werd hij niet wakker, heb ik ze ingepakt en daarna kunnen verstoppen.

schoencadeautjes

Ik heb mijn inkopen gedaan bij de Kruidvat, Zeeman en Big Bazar.

Zeeman:

 • Kleurboek van Sinterklaas €0,99

Big Bazar:

 • Verrassingsei Sint €1,99
 • Melkchoco munten/biljeten €0,89
 • Kikkers & Muizen €0,89

Kruidvat:

 • Magneetboek €2,01
 • Sint Stempels €0,99
 • Sint Papier weven €1,49
 • Cars klok/puzzel €1,99
 • 1 kilo zak strooigoed €2,49 (staat niet op de foto)

Het doosje LEGO vonden we nog tussen onze spullen. Een doosje die mijn zoontje zelf nog niet heeft gezien. Dus die gaan we mooi ook nog een keertje geven in zijn schoen. En voor de rest zoals je ziet allemaal kleine cadeautjes voor in de schoen.  En het strooigoed is voor extra om de schoen heen. Wat komt er bij jullie in de schoen?

 

 

Uitgelichte foto bron  : Shutterstock

4 gedachten over “Schoencadeautjes, dit krijgt mijn zoontje in zijn schoen.

 1. Fijne schoencadeautjes.
  Ik moet eigenlijk nog op jacht…. alleen voor de 1e keer schoen zetten had ik iets, gisteravond dus. (blaasstiften Big Bazaar 1,99 en paw patrol poppetjes, iets minder dan een euro bij Action, alleen waren deze helaas uit de verpakking iets anders dan verwacht).
  De chocolade eieren heb ik trouwens ook in huis en voor beide een chocolade letter. Maar komende week even langs Action, Kruidvat voor nog wat andere cadeautjes. Maar dat zal vast goed komen.

 2. Leuke cadeautjes..Vandaag hebben ze pokemon kaarten gehad.volgende week krijgen ze een chocolade letter en de week erop een doosje lego

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.