Schoen zetten in winkels 2016

Vorig jaar mocht mijn zoontje voor het eerst een schoen zetten in de supermarkt. Hij kreeg toen een zakje met strooigoed en een mandarijn. Dit jaar mag hij weer zijn schoen zetten in één supermarkt. Welke winkel het gaat worden weet ik nog niet.  Ik heb wel alvast de plekken waar je een schoen kan zetten op een rijtje gezet.

Waar kun je je schoen zetten?

In de winkels:

Boni supermarkt, je kunt hier een kleurplaat ophalen. Je kunt hem t/m woensdag 30 november inleveren en ontvang een leuke verrassing van de Sint.

BrickKing, LEGO winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt het schoentje inleveren kan tot en met 28 november as; vanaf 1 december kun je hem weer ophalen in de winkel.

Deen Supermarkt, je mag een zelf geknutseld schoentje zetten. Deze moet je voor 1 december ingeleverd hebben.

Deka markt, haal hem in de supermarkt of download hem online,

Ekoplaza, je kunt een schoen bouwplaat ophalen in de winkel. Zet hem voor vrijdag 2 december in de winkel. OP zaterdag 3 december vanaf 12 uur kun je jouw schoen weer ophalen.

Hoogvliet, download de mijter en kom woensdag 30 november van 14.00 – 16.00 uur met je mijter naar je Hoogvliet-winkel. Dan krijg je een hele leuke en lekkere surprise!

Jan Linders,  haal in de winkel de bouwplaat en lever hem voor 20 november in. Vanaf 23 november kun je kijken of de pieten langs zijn geweest.

Jumbo supermarkt, je krijgt bij aankoop van een jaaraanbiedingen krijg je elke week een ander sinterklaas boek.
Lidl, je kunt de schoen alvast zelf printen en inkleuren. Je kunt kiezen uit twee verschillende schoenen.
Plus supermarkt, de bouwplaat van de schoen kun je ophalen in de supermarkt. De schoen moet je voor 3 december zetten.

Prenatal, Download het schoentje, alle kindjes van 0 tot 8 jaar hun schoentje zetten, Tot en met 27 november kunnen de schoentjes bij de kassa ingeleverd worden, Van 28 november t/m 5 december kun je je schoentje ophalen.

Online zetten

Bart Smit, maak kans om je verlanglijstje te winnen (9 producten naar keuze). Elke week worden er twee uitgekozen. De lijstjes kunnen tot 26-11-2016 in de winkel ingeleverd en online ingestuurd worden. Als je je verlanglijstje in de winkel inlevert dan krijg je (zo lang de voorraad sterkt) een leuke verrassing.

Er zullen vast nog wel de komende tijd meer winkels bij komen waar je je schoen kan zetten. Mocht ik ze zien, dan zet ik ze erbij.

Gaan jullie een schoentje zetten in een winkel?

2 gedachten over “Schoen zetten in winkels 2016

  1. Er zijn idd veel winkels waar je een schoen kan zetten.
    Meestal doet omi (schoonmoeder) dat met de kinderen. Ze viert geen Sinterklaas (wel kerst) en daarom maakt ze dan een schoentje met de kinderen en brengt ze naar de supermarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.