Review MyMepal fles

Er was op de site Go or No Go een winactie voor een MyMepal pop-up drinkfles. Go or No Go is een leuke site van Linda, moeder van een 5 jarige tweeling jongens, waar ze leuke reviews en diverse blog schrijft. Zeker de moeite waard om een keertje een kijkje te nemen. En zeker als je twijfel over een aankoop van een product voor je kind. Ze geeft op de site haar mening hierover. Maar ook als ze het product een No Go krijgt zal ze dit laten weten. De MyMepal pop-up drinkfles kreeg een Go en ze mocht drie drinkflessen verloten. En ik (of eigenlijk mijn zoontje) was een van de gelukkige winnaars.

En de voorpret kon beginnen, samen met mijn zoontje ging ik op de site van MyMepal kijken. Er moesten veel keuzes gemaakt worden. De kleur voor de fles en dop, een achtergrond ja of nee en zo ja wat?, een afbeelding en een tekst op de fles. De kleur voor de fles en de dop heeft mijn zoontje zelf uitgekozen met een beetje hulp van mij. De kleuren moesten natuurlijk wel een beetje bij elkaar passen. De keuze voor het plaatje was heel snel gemaakt. Het kon niet anders dan dat het een brandweerauto zou worden. En voor de tekst vond ik het zelf wel makkelijk om gewoon zijn volledige naam hierop te zetten. Zodat hij nu aan de brandweerauto kan zien dat het zijn fles is. Maar later ook aan zijn naam. Misschien leert hij daardoor ook eerder de letters van zijn naam te herkennen. De bestelling van de fles ging heel makkelijk en binnen een paar dagen kwam het pakje binnen. Mijn zoontje helemaal blij want nu had hij net als mama ook een pakketje gehad.

Zo is de fles geworden, ik heb alleen de naam van mijn zoontje eraf gehaald.

MyMepal

We hebben nu de fles een week in gebruik. In het begin moest mijn zoontje even kijken hoe de pop-up dop nu precies werkte. Maar al gauw had hij het door en nu wordt de fles dagelijks gebruikt. We nemen hem vaak mee onderweg en mijn zoontje wil hem ook graag naast zijn bed hebben staan. Hij vindt hem heel fijn drinken en ik vind hem heel makkelijk schoon te maken. Hij kan namelijk gewoon zonder problemen in de vaatwasser (wordt wel geadviseerd in het bovenste rek). En hij is makkelijk uit elkaar en weer in elkaar te zetten. Tot nu heeft er alleen nog water in gezeten. Dus ik weet niet hoe het is als er wat anders in gaat. Maar de fles is ook geschikt voor koude dranken, melk en vruchtensappen. De fles lekt niet en is dus ook ideaal voor als mijn zoontje straks naar school toe gaat.

5 gedachten over “Review MyMepal fles

  1. Hé wat leuk!! 🙂 Super leuk om te lezen dat je zoontje er zo blij mee is! Toen ik de foto zag dacht ik al even; huh, die is wel heel leeg! hahaha maar je hebt de naam weggehaald op de foto! 😀 Gelukkig maar 🙂

    Dankjewel voor het delen en voor je leuke woorden over mijn blog!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.