Radioshow Tineke de Nooij met LA the Voices

Eén keer eerder was ik al live bij de radioshow van Tineke de Nooij, dat was op 16 december 2011. Ook toen kwamen de mannen van LA the Voices langs. In 2011 waren ze nog met z’n vijven en nu met z’n vieren. In 2011 was ik zwanger van mijn zoontje en vandaag ging hij mee.  Dit was voor mij best spannend, want ja voor een 3,5 jarige die dan toch best stil moet zijn tijdens de uitzending is toch wel een uitdaging.

Ik heb nog even wat fotootjes opgezocht uit 2011:

LA the Voices 2011 LA the Voices 2011 LA the Voices 2011 LA the Voices 2011 LA the Voices 2011 LA the Voices 2011

Dit zijn de foto’s van vandaag.

LA the Voices 2015 LA the Voices 2015

Dit waren de beste twee foto’s van vandaag.   Ik had wel meer foto’s gemaakt maar thuis bleken die niet echt goed gelukt.

Voordat de uitzending begon liep Tineke de Nooij door het publiek om iedereen een handje te geven. Hoe leuk en persoonlijk is dat. De mannen van LA the Voices hebben 5 nummers gezongen en ze hebben twee keer een gesprekje gehad met Tineke waarbij ze allemaal even persoonlijk aan bod zijn gekomen. Je kan dit terug luisteren op TinekeShow.

In het begin duurde het even voordat zoonlief ontdooide. Hij bleef heel rustig op mijn schoot zitten en zat rustig te luisteren en te kijken naar wat er allemaal gebeurde. Maar op het laatst was het toch wel wat lastiger voor hem om tijdens de uitzending stil te zijn. Dus het laatste liedje hebben zoonlief en ik samen gedanst/rondjes gedraaid achter in de zaal. Gelukkig toen ik de uitzending terug luisterde heb ik hem niet gehoord. Of ik hem de volgende keer weer mee zou nemen? Geen idee eigenlijk. Zoonlief vond het wel erg leuk om mee te maken. En hij heeft de rest van de dag thuis “opgetreden”.

 

 

 

2 gedachten over “Radioshow Tineke de Nooij met LA the Voices

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.