Raamdecoratie voor de baby/kinderkamer

Toen ik zwanger was van mijn zoontje gingen we op zoek naar een nieuwe raamdecoratie. We hadden nog oude rolgordijnen hangen van de vorige bewoners. Omdat we de kamer toch als rommelkamer/logeerkamer gebruikten vonden we het niet nodig om hier iets nieuws op te hangen. Maar ja met de komst van de kleine man wilden we de kamer toch aanpakken. De muren werden geverfd (gewoon wit, maar weer even een frisse nieuwe laag) en we gingen op dus op zoek naar nieuwe raamdecoratie.

Je komt dan ineens in de wereld van baby en kinderkamer raamdecoratie. Jeetje wat was er veel keus. Wil je rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen of gewone gordijnen. En als je daar al uit bent, dan moet je gaan kijken of je juist eentje met plaatjes wil en zo ja wat voor. Hierin heb je al zoveel verschillende soorten. En dan ook nog te bedenken dat je verduisterende gordijnen hebt en niet verduisterende gordijnen. Zeker als je zwanger bent kan het moeilijk zijn om hierin een keuze te maken.

Wij kozen uiteindelijk voor verduisterende gordijnen in de effen kleur groen. We hebben hiervoor gekozen zodat deze gordijnen heel lang mee kunnen. En niet alleen in zijn babytijd. Hoe schattig ik ook de baby raamdecoratie ook vind. De verduisterende gordijnen om we dachten dat het dan lekker donker in zijn kamer zou zijn waardoor hij goed kon slapen. Maar uiteindelijk slaapt hij elke avond met zijn slaapkamer deur open. Hierdoor is het dus altijd nog redelijk ligt in zijn kamer als de ochtend weer begint. Maar het idee erachter was leuk.

20160818_054411094_iOS

Als je kind op zolder dan is dit misschien wel iets voor op zijn/haar kamer. Bij VELUX hebben ze ook leuke kinderraamdecoratie. Je hebt hierbij een keuze uit 12 verschillende Disney afbeeldingen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden die ik zelf erg leuk vond.

raamdecoratie raamdecoratie raamdecoratie

Wat hebben jullie in de kinderkamer gekozen voor raamdecoratie?

saskias_wereld sponsor artikel

5 gedachten over “Raamdecoratie voor de baby/kinderkamer

  1. Er hingen in de kamer waar onze zoon nu slaapt al witte rolgordijnen. Die heb ik lekker laten hangen 😉 Ik heb wel een leuke muursticker gekocht om het meer een kinderkamer te laten worden. Dat fleurt de boel echt op.

  2. Ik ben niet helemaal tevreden over wat wij voor de ramen hebben hangen. Bij de oudste luxaflex die niet goed verduisterd en bij de jongste een vouwgordijn dat niet mooi bij haar kamertje kleurt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.