Opening officiële LEGO winkel Brick King 

Zaterdag waren mijn zoontje en ik bij de opening van een officiële LEGO winkel Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Iets voor 10:00uur kwamen we aan bij de winkel. Er stonden al heel veel mensen klaar om de opening mee te maken.

Niet alleen stonden er veel mensen voor de deur maar ook een heel blokken bouwwerk. Om 10:00uur was de officiële opening. Bij de opening werd geen lint doorgeknipt maar heel toepasselijk werden de blokken omgegooid waarna iedereen naar binnen (probeerde) te gaan.

brick-king-opening

Ook mijn zoontje kon niet wachten om naar binnen te gaan. Er was geen tijd om alle blokken op te ruimen. Dus liep iedereen over de blokken naar binnen. Maar nadat de eerste mensen binnen waren, werden snel de blokken opgeruimd.

brick king opening

Volgens mij hadden veel kinderen hun zakgeld apart gehouden om in deze nieuwe winkel iets moois te kunnen kopen. Ze hadden dan ook een mooie openingsactie. De eerste 100 bezoekers kregen een goedgevulde goodiebag. Mijn zoontje zag genoeg leuke DUPLO en LEGO dozen die hij allemaal eigenlijk wel moest hebben. Nou dan mag hij zelf nog wat meer gaan sparen. En wie weet kan hij dan weer wat moois kopen.

Wat ook leuk is je mag gewoon in de winkel met LEGO spelen. Elke week zal er een andere opdracht zijn. Zodat kinderen worden uitgedaagd om elke week weer een mooi nieuwe bouwwerk te maken. Maar natuurlijk kunnen kinderen ook iets maken volgens eigen inspiratie. Al snel stonden er kinderen om de tafel heen te bouwen.

brick-king-spelen

Brick King LEGO ballon

In de vitrine en in de winkel staan leuke LEGO bouwwerken. Leuk om gewoon al even naar te kijken. Zoals bijvoorbeeld dit mooie Disney kasteel.

20161008_083802798_ios-kopie

Handige informatie over de winkel

Wat ik zelf altijd fijn vind, je kunt makkelijk in de buurt gratis parkeren.

Adres:

Kerklaan 83

2912 CJ Nieuwerkerk aan den IJssel

Openingstijden:

Maandag: 13-00-17:30

Dinsdag: 9:30-17:30

Woensdag: 9:30-17:30

Donderdag 9:30-17:30

Vrijdag: 9:30-17:30

Zaterdag: 9:30-16:00

Webshop:

Niet alleen in de winkel kun je terecht voor al je LEGO aankopen. Maar ook online op www.brickking.nl heb je leuke aanbiedingen en een uitgebreide collectie aan LEGO.

De opening was al een groot succes voor de LEGO winkel Brick King. Alsof de buurt al jaren zat te wachten tot er eindelijk een LEGO winkel zou komen. Ik ga er zeker nog een keertje met mijn zoontje naar toe. Leuk om voor vriendjes en vriendinnetjes een cadeautje uit te zoeken voor verjaardagen. Of voor een keertje als beloning dat hij dan zelfs iets uit mag zoeken. En dan ook nog te kunnen spelen in de winkel. Ik ben erg blij met deze LEGO winkel in de buurt.

 

2 gedachten over “Opening officiële LEGO winkel Brick King 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.