Op bezoek bij het Nederlandse pakhuis van Sinterklaas

Wij mochten op visite bij het Nederlandse pakhuis van Sinterklaas. Uiteraard was Sinterklaas er nog niet. Hij is nog druk bezig in Spanje. Maar hij had wel al twee pieten naar Nederland gestuurd om te kijken wat voor leuk speelgoed er allemaal is. Hierdoor heb ik ook nog wat geleerd over mijn zoontje.

In het Nederlandse pakhuis was heel veel speelgoed te zien en overal mocht mee gespeeld worden. Alles moest natuurlijk getest worden. Er waren een aantal dingen die er voor hem wel echt uitsprongen.

Transformers

De Transformer komen nu tot leven. Met een speciale Cube maken de transformers geluid. Een Cube kun je krijgen voor meerdere transformers, met elke hun eigen geluid. De Cube kun je heel makkelijk van de ene transformer in de andere transformer doen. De geluidjes zijn ook herkenbaar uit de tekenseries.

Leeftijdsindicatie

Voor elk speelgoed staat er een leeftijdsindicatie. Vaak kijk er daar wel naar en natuurlijk denk ik er dan zelf over na of mijn zoontje er al klaar voor is. Zo wordt de Transformers aangeraden vanaf 6 jaar. En ik dacht ook echt dat hij daar nog te klein voor was. Maar dit was een van het speelgoed waar hij het meeste mee heeft gespeeld. Hij is daar duidelijk dus helemaal niet te klein voor. En de Transformers staan nu ook boven aan zijn sinterklaaslijstje.

Zwarte pieten

Mijn zoontje vond het helemaal geweldig dat er zwarte pieten waren. (Helaas vergeten een foto te maken van de pieten). Maar hij vond het heel leuk (en spannend) dat hij pepernoten kreeg van zwarte piet (het was roetveeg piet en regenboog piet). Maar voor mijn zoontje maakt dat echt niet uit. Het is en zijn in zijn ogen gewoon zwarte piet. Wel kreeg ik van de BSO een vraag over de Pieten. Mijn zoontje was zo enthousiast dat hij het gelijk de volgende dag op de BSO had verteld dat hij in het pakhuis was geweest en dat hij al pieten had gezien.

Star Wars

Hoe leuk is het om te vechten als een echte Star Wars?!

 

Nerf

Deze is niet voor niets genomineerd voor speelgoed van het jaar. Ik ben zelf eigenlijk niet zo van de geweren ed. Maar ik zie hoe leuk mijn zoontje het vindt. Wel weet hij heel goed dat hij niet op mensen mag schieten. Maar om te proberen om bekertjes om te schieten is natuurlijk hartstikke leuk. En hij had al heel snel door hoe zo’n pistool werkt. Ik vind het ook erg fijn dat het niet lijkt op een echt pistool.

Mijn zoontje vond het geweldig om al het speelgoed te mogen testen. Het liefst had hij een Nerf en Transformer gelijk mee naar huis genomen. Maar ja dat kon natuurlijk niet. Het was geen speelgoedwinkel maar het Nederlandse pakhuis van Sinterklaas.

Mijn zoontje is nu al druk bezig met bedenken wat er allemaal op zijn lijstje voor Sinterklaas moet komen te staan. Staat er bij jouw kind al wat op zijn verlanglijst?

 

2 gedachten over “Op bezoek bij het Nederlandse pakhuis van Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.