pakjesavond

Onze pakjesavond vieren wij met Video van Sint

Dit wordt voor ons de 5de keer dat wij onze pakjesavond vieren met Video van Sint. Elke keer zie ik mijn zoon weer glunderen als Sinterklaas zijn naam noemt. Ik mag een van jullie ook blij maken met een Video van Sint. 2020 het jaar waarbij heel veel dingen anders gaan. Maar onze pakjesavond kunnen we gelukkig op dezelfde manier vieren als voorgaande jaren. Wij gaan naar mijn ouders met 3 volwassen en twee kinderen (beide onder de 12 jaar), dus dat mag precies volgens de huidige corona regels.

Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en “de geheime schatkamer”. Hierbij heb je de keuze uit twee versies namelijk Sint met roetveegpieten en piraat Berenstein of Sint zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes. Dit jaar kun je kiezen uit 6 onderwerpen, met ruim 250 nieuwe stukjes. Ook al heb je Video van Sint vaker besteld is hij toch elk jaar weer uniek.

Voordat je begint met je bestelling is het handig op bij de hand te hebben:

 • foto’s van iedereen die in het grote boek komt te staan
 • de leeftijden
 • twee tekeningen of extra foto’s (wij kiezen zelf voor twee tekeningen van beide kinderen eentje)
 • verstopplek cadeautjes

Zo kun je namelijk goed voorbereid aan de slag met het maken van de Video van Sint voor een geslaagde pakjesavond.

Wil je weten hoe het werkt en hoe het filmpje eruit gaat zijn. Kijk dan even naar dit filmpje.

Wil je nog meer weten over Video van Sint (of kun je niet wachten om hem te bestellen), neem dan een kijkje op de site.

Winactie

Wil jij ook pakjesavond vieren met Video van Sint?

Gefeliciteerd Francis Akerboom

21 gedachten over “Onze pakjesavond vieren wij met Video van Sint

 1. Lijkt me echt geweldig voor onze 2 dochters Noor en Lotte en hun 2 nichtjes liz en isa. Lijkt me zo leuk om hun gezichten te zien als sinterklaas hun toespreekt en veel over ze weet en als hij verteld over waar se cadeaus liggen ben ik benieuwd hoe snel ze zijn 🙂

 2. Al jaren bestel ik deze dvd voor onze dochters. Ze zitten ademloos te kijken naar Sinterklaas die hun namen weet zelfs foto’s heeft van hun. En de verbazing dat hij echt zoveel weet. Als ik hun dan zo zie kijken, schiet ik ieder jaar weer vol en ben ik zo trots op hun. Omdat het dit jaar anders is dan eerst, wil ik dit jaar ook opa en oma meenemen in het verhaal. De verbazing van hun gezichten als ze zich zelf zien. Haha. Gewoon weer even ontspannen kunnen lachen, en de traditie voortzetten van pakjesavond.

 3. Een moment van puur geluk! Die verwachtingsvolle snoetjes!Zo bijzonder om dit te mogen beleven met mijn kleinkinderen. Wat fijn om mee te mogen loten!

 4. de kleinkinderen gaan vast helemaal uit hun plaat als de sint vanaf de tv met ze praat
  verras hen maar met dit leuke exemplaar #duimenmaar

 5. Een video van Sint zou geweldig zijn, zeker dit jaar! Ik doe graag mee voor mijn kinderen en de twee van mijn zusje, we vieren het samen. Ik ga duimen!

 6. Al jaren zo,n leuke actie, ik weet nog dat mijn zoon helemaal verbaasd was dat Sinterklaas op televisiekijk naam noemde, onbetaalbaar.

 7. Sinterklaasavond vieren we dit jaar door Corona een beetje anders dan anders. Geen groot feest met de hele familie en pakjes voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Om mijn neefje en nichtje toch een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen, zou ik ze graag een persoonlijke boodschap van de Sint geven.

 8. Dit zou gaaf zijn. Wij hebben al eens een video van Sint gehad toen de oudste 2 kleiner waren. Lijkt me superleuk om nu een keer een video te doen voor alle 4 de kids.

 9. O, wat zouden de kleinkinderen dit leuk vinden.
  Ik zie hun gezichtjes al voor mij als ze vol spanning zitten te kijken.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor hen.

 10. Dat lijkt me echt superleuk voor onze kids die nog volop geloven. Maareh, volgens de website van Video van Sint is deze nog slechts tot en met 27 november te bestellen. Dan zou een winnaar op 28 november niet meer kunnen bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.