Oeps! Mijn vriend gooit mijn spullen weg 

Daar hang je dan op zondagmiddag met je hoofd in de gezamenlijke container. Mijn vriend dacht een leeg doosje te hebben weggegooid. Maar helaas was deze niet leeg. Hier zaten hele leuke spullen in van De leukste Lunch. Ik had een dingetje al eruit gehaald namelijk de auto boterham uitsteker. Dus gelukkig heb ik deze nog wel.

Maar wat kan je daar van balen zeg. Dit is ons echt nog nooit eerder over komen. En hopelijk gaat dit ook nooit meer gebeuren. Iets weggooien wat we nog nooit gebruikt hebben en wat ook nog heel bruikbaar is. Ik ben al heel slecht met spullen weggooien zelfs als ik het niet meer gebruik. Ik geef het dan nog liever weg aan iemand anders die het nog kan gebruiken dan weggooien.

Nadat ik er achter kwam dan mijn vriend het had weggegooid ben ik gelijk naar beneden gegaan. Ik heb zelfs nog met mijn hoofd in de gezamenlijke container gehangen.(Gelukkig zijn daar geen foto’s van). Maar helaas was iemand me al voor geweest en heeft de doos met spullen eruit gehaald. Dus iemand kan nu zijn of haar lunch nog leuker maken.

boterham uitsteker

Gelukkig heb ik deze boterham uitsteker nog wel. Maar wat baal ik dat ik de rest niet meer heb.

3 gedachten over “Oeps! Mijn vriend gooit mijn spullen weg 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.