Oeps foutje, rugzak vergeten op de BSO

Je kent het vast wel. Je hebt een drukke dag gehad op je werk. Je probeert ondanks de files zo snel mogelijk naar de BSO te rijden, om je kind op tijd op te halen. Dit was dan wel allemaal gelukt. Gelukkig was hij ook niet de laatste die opgehaald moest worden.  Maar door al het gehaast gaat het dan toch niet helemaal goed.

Terwijl ik de auto parkeerde thuis kwam ik er achter dat ik zijn tas was vergeten mee te nemen. Terug gaan naar de BSO had geen zin meer want die zou dan waarschijnlijk al gesloten zijn. Toen ik vroeg of hij al zijn fruit op had gegeten was het antwoord Nee. Hij had nog twee stukjes over. Eentje vond hij niet lekker en de andere had hij geen tijd meer voor. De volgende dag was net de dag dat hij niet naar de BSO hoefde. Dus je raadt het al, daarna was het bakje met de stukjes fruit helemaal niet lekker meer. Dus die heb ik toen maar laten week in heet water met sop. Deze kon daarna gewoon weer gebruikt worden, gelukkig was het niet net voor een schoolvakantie. Mijn zoontje meerdere rugzakken thuis dus dat scheelt dan weer. Bakjes en zakjes hebben we op zich ook wel genoeg maar hij heeft maar 1 goede drinkbeker. En zo kwam ik er achter dat dit toch wel te weinig is. Want nu moest ik hem noodgedwongen pakjes drinken meegeven. Dit vond mijn zoontje natuurlijk niet erg.

Ik heb al gehoord dat ik niet de enige moeder ben die dit weleens is overkomen. Er zijn ouders die er op de laatste dag van de vakantie achter komen dat de schooltas of gymtas nog niet is uitgepakt. En dat de gymkleding dan nog snel gewassen moet worden omdat kind de volgende dag weer op school zijn gymkleding nodig heeft. Mijn zoontje heeft nu nog geen gymkleding nodig voor school. Maar ook dit zou mij zomaar kunnen overkomen.

Ben jij weleens de schooltas of gymtas van je kind vergeten?

 

Afbeelding via shutterstock

Een gedachte over “Oeps foutje, rugzak vergeten op de BSO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.