Oeps! Foutje nummer 3, laatste lesdag van Juf A. 

De laatste schoolweek is aangebroken. Dit wist ik natuurlijk wel. Ik had al heel veel leuke juf en meester cadeau ideetjes voorbij zien komen op Facebook. Ik was ook pinterest al gaan doorspitten naar leuke ideetjes. Maar daar was het deze keer ook bij gebleven.

Dinsdag reed ik terug van mijn werk toen ik tot de ontdekking kwam dat morgen toch echt de laatste dag was dat Juf A les gaf aan mijn zoontje. Dus snel nog even naar een winkel, ik parkeerde mijn auto bij een winkelcentrum. Alleen kwam ik er (gelukkig op tijd) achter dat ik geen portemonnee bij me had. Helaas dat ging hem dus niet worden. Dan toch maar naar huis rijden. Onderweg nog wel nagedacht over wat nu toch te geven.  Een kleurplaat van bedankt juf was misschien ook wel leuk. Zoonlief dacht daar anders over. Na twee strepen op het papier hield hij het voor gezien. Hij was duidelijk niet in een creatieve bui vandaag. Hmmm ja dan houdt dat dus ook op.

Echt iets in huis om te geven had ik ook niet. Dus op woensdagochtend voor school nog snel even naar de supermarkt gegaan. Daar hebben we twee doosjes chocolaatjes gekocht en twee kaarten. Dus voor Juf C vrijdag ben ik ook klaar. Snel doorgereden naar school. Ik wilde de kaart gaan schrijven toen ik tot de ontdekking kwam dat ik die pen toch niet in mijn tas had gedaan. Gelukkig zaten er nog kleurpotloodjes in die we laatst ergens hadden gekregen. Maar echt goed deden ze het niet op de kaart. Nu maar hopen dat de juf het kan lezen. En voor Juf C is de kaart met pen geschreven dus dat gaat helemaal goed komen. Maar volgend jaar wil ik het toch echt wel anders doen. 

juf cadeau

Wat hebben jullie aan de juf of meester gegeven? 

4 gedachten over “Oeps! Foutje nummer 3, laatste lesdag van Juf A. 

  1. Wij zijn dit jaar voor een bloem met een kaartje eraan gegaan. Ik vind het ook altijd lastig hoor, die laatste keer. Sommige ouders komen met enorme planten en dergelijke aanzetten. Heel lief, maar ook wel wat veel. Ik neem me al jaren voor om een potje zelf gemaakte jam of zo te geven. Dat is persoonlijk, en meestal wel welkom. Maar goed, het is me nog nooit gelukt om het op tijd af te hebben. 🙂 Misschien volgend jaar echt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.