Oeps! Als nieuwbakken schoolmoeder gelijk de fout in.

Op de tweede wendag ging ik gelijk de fout in. Dit was de eerste dag dat mijn zoontje tegelijk met de andere kinderen mocht beginnen. Op de eerste wendag mocht hij namelijk om half 9 beginnen. Maar eigenlijk maakte ik toen al de fout. Alleen was er toen niemand die mij er op wees.

Wat ging er mis?

Ik bracht mijn zoontje met de auto naar school. Ik had ook met de fiets kunnen gaan maar ja ik was een beetje lui dus we gingen met de auto. Ik zag voor de school een mooie parkeerplek en reed daar automatisch naar toe. Het was erg druk met fietsde en lopende kinderen en ouders. Logisch want de school ging bijna beginnen. Een vrouw die mij tegemoet fietste zat hoofdschuddend naar mij te kijken. Dus toch maar even mijn raampje opengedraaid (ja een ouderwetste auto) en gevraagd wat er aan de hand was. Ze vertelde me dat ik helemaal de straat niet in mocht rijden. Dat bord stond er al vijf jaar, maar ja heel slecht ik had het bord nog nooit gezien.

schoolmoeder

En zoals je ziet valt het bord eigenlijk wel op. Maar omdat ik de afgelopen keren dat ik er ben geweest buiten schooltijd was, heb ik helemaal niet meer op borden gelet. Ik was meer aan het kijken naar de overstekende kinderen en ouders. (En dat terwijl ik me er echt aan kan storen als mensen niet stoppen voor een zebrapad als ik wil oversteken met mijn zoontje) Maar deze fout zal ik in ieder geval niet meer maken.

5 gedachten over “Oeps! Als nieuwbakken schoolmoeder gelijk de fout in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.