Nieuwe telefoon?

Ik heb nu nog een IPhone 6 met maar 16 GB. Twee jaar geleden was dit een hele mooie telefoon waarbij ik dacht nog wel even mee vooruit te kunnen. Ik hoopte dat ik langer dan twee jaar wel met deze telefoon kon doen. Maar elke dag word ik door mijn telefoon geterroriseerd met de melding: Geheugen vol. Misschien moet ik dan toch maar snel op zoek naar een nieuwe telefoon.  

Waar kijk ik naar bij mijn zoektocht naar een nieuwe telefoon? 
  • Welke telefoon wil ik? 
  • Hoeveel geheugen moet hij hebben? 
  • Wat is goedkoper een abonnement of los toestel kopen i.c.m. een sim only abonnement?  
Welke telefoon wil ik? 

Voor nu blijf ik nog heel graag bij mijn vertrouwde IPhone. Ja ik kies toch echt voor team IPhone. Ik hoef ook niet gelijk de nieuwste. Want dat merk je ook gelijk heel erg in de kosten. Een nieuwe IPhone kost al gauw €1159,- (voor 64GB)  Nou ik kan je vertellen dat ik dit niet ga uitgeven voor een telefoon.  

Hoeveel geheugen moet hij hebben? 

Nou mijn nieuwe telefoon moet minimaal 32 GB hebben. Maar volgens mij worden er zelfs haast geen telefoons meer verkocht met minder dan 32 GB. Dus een IPhone 6s zou voor mij genoeg zijn.  

Wat is goedkoper een abonnement of los toestel kopen i.c.m. een sim only abonnement? 

Het verschil natuurlijk heel erg per persoon. Hoeveel belminuten heb je nodig en hoeveel GB? Ik zit thuis en op mijn werk op de Wi-Fi. Maar mijn zoontje wil ook weleens op mijn telefoon een filmpje kijken. Natuurlijk probeer ik dan wel op de Wi-Fi te zitten maar dat kan niet in elke situatie. De vorige keer bleek dat voor mij een sim only abonnement goedkoper. Dit keer ben ik er nog niet zeker van. Om een goede beslissing hierover te nemen zal ik het nog wat verder moeten onderzoeken. Zelf ben ik niet echt een beller. Maar ik moet er wel rekening mee houden dat ik geen huistelefoon heb. Mijn gsm is het enige communicatiemiddel is in huis.  

Mijn zoektocht naar de perfecte aanbieding (voor misschien de IPhone 6s) en telefoon gaat nog even verder. Tot die tijd zal ik het terroriseren van mijn telefoon moeten leren negeren en accepteren. Dus mocht je een leuke aanbieding zien voor de IPhone 6s, dan hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.