Nieuwe kleding voor de eerste schooldag 

Nog heel even en dan is de schoolvakantie al weer voorbij en is de eerste schooldag weer een feit. Mijn zoontje mag dan naar zijn nieuwe klas. Hij weet al heel goed hoe zijn groep heet. Hij heeft haast tegen iedereen verteld dat hij naar de Vlinders mag. Aan het einde van vorig schooljaar heeft hij al de kindjes van zijn nieuwe klas ontmoet. Een aantal van de kindjes uit zijn instroomklas gaan er ook naar toe.

Voor de verdeling van zijn instroomklas heeft de juf gekeken naar welke kindjes veel met elkaar spelen en wie al echte vriendjes zijn. Deze kindjes heeft ze zo veel mogelijk bij elkaar proberen te houden met de verdelingen over de 6 groepen 1/2. Mijn zoontje had nog niet echt een speciaal vriendje of vriendinnetje waar hij heel veel mee speelde. Hij heeft ook maar een maandje in de instroomklas gezeten. In zijn nieuwe klas zal hij hopelijk wel een echt vriendje krijgen.

Meestal koop ik voor mijn zoontje zijn verjaardag nieuwe kleding en met de kerst. En nu dus ook voor zijn eerste schooldag. Ik denk dat dit een nieuwe traditie wordt. De eerste schooldag van het nieuwe schooljaar is toch weer een speciaal moment. En hoe leuk is het om dan je nieuwe kleding aan te mogen. En ik vind het zelf ook een goed excuus om dan weer wat nieuws voor mijn zoontje te kopen.

Dit leuke setje vond ik bij OTTO.

nieuwe broek nieuw shirt

Bij het kopen van een broek kijk ik wel altijd of de broek een verstelbare taille heeft. Omdat de broeken vaak anders niet goed zitten. Hij heeft namelijk best een slanke bouw. Op het moment van bestellen zijn de voorspellingen niet dat het een hele warme dag wordt op zijn eerste schooldag. Maar ja mocht het toch te warm worden voor een shirt met lange mouwen dan wordt het een t-shirt uit de kast.

Kopen jullie voor speciale gelegenheden kleding voor je kind(eren)?

 

saskias_wereld sponsor artikel

4 gedachten over “Nieuwe kleding voor de eerste schooldag 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.