Negenmaandenbeurs tips

Morgen is het zover dan ga ik met vriendinnen naar de huishoudbeurs en negenmaandenbeurs. Zelf heb ik al een lijstje gemaakt naar de stands waar ik zeker een kijkje wil gaan nemen. Vandaar  de negenmaandenbeurs tips. Natuurlijk had ik al wat tips verzameld in mijn vorige blog over de huishoudbeurs en negenmaandenbeurs. Maar de afgelopen dagen zijn er zoveel leuke dingen bij gekomen dat ik even een nieuw overzicht met tips heb gemaakt.

Negenmaandenbeurs tips

HAL 8

Schrijf je in voor de nieuwsbrief bij Hero (08.107-08.108) en krijg een gratis verrassingsdoos met hierin opvolgmelk nummer 2.

Bij de stand van BabyBeGood  (08.123d) kunnen (aanstaande) mama’s van 11 – 13 uur een gratis handpeeling krijgen van Ringana.  En bij de stand krijg je een gratis tasje met BabyBeGoodies kado

Bij de Kruidvat-stand kun je een gratis anti lekbeker halen (08.114). Je had je wel van te voren registeren, helaas kan dit niet meer omdat ze op zijn. Maar hopelijk kun je de gereserveerde anti lekbeker wel nog ophalen bij de stand. Tevens kun je bij de Kruidvat-stand gratis foto’s laten afdrukken en maak je ook nog eens kans op een fotocadeaubon ter waarde van €50,-. Ook kun je er een leuke goodiebag kopen voor €3,- met o.a. lotiondoekjes, zinkzalf, lepeltjes, sokjes, fruitpotjes, wegwerpslabbers en wegwerponderleggers. En ook maak je nog kans op één jaar lang gratis luiers! Dit is allemaal is zeker de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan de kruidvatstand.

Maak kans op 1 jaar lang gratis fopspenen bij Difrax (08.207) door je emailadres achter te laten bij de stand van Difrax.

Maak met een quiz bij Kabrita (08.300) kans op een 4D echo tevens krijgen alle deelnemers aan de quiz een goodiebag met een knuffeltje, een testzakje geitenmelkpap.

Bij de Babypoint stand (08.308) krijg je een goodiebag.

Bij de NUK stand (08.414) krijg je een gratis fles en fopspeen na inlevering van de bon uit het beursboekje (het beursboekje is verkrijgbaar bij de ingang van de beurs)

Je kan gratis een foto laten maken bij de oppas.nl stand (08.541).

Ook kun je op de foto een Woezel en pip decor. Je kan de foto daarna hier bekijken.

HAL 9

Handle With Care Geboortezorg BV/ VIB (09.202 A) haal een gratis goodiebag op bij de stand en maak kans op een luxe VIB pakket.

 

Vergeet trouwens geen tasjes mee te nemen. Ook op de beurs kun je geen gratis plastiek tasjes meer krijgen.

Er zullen vast nog andere leuke acties die ik nog niet gezien heb. Ben jij al naar de negenmaandenbeurs geweest? Heb je nog leuke tips voor mij?

 

14 gedachten over “Negenmaandenbeurs tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.