Negenmaandenbeurs shoplog

Zaterdag was het dan weer zover. Een gezellig dagje uit met drie vriendinnen naar de huishoudbeurs en negenmaandenbeurs. We waren mooi op tijd bij de RAI. Hierdoor was het wel zo dat er een hele rij stond voor de ingang. Maar het liep gelukkig snel door en buiten werden we al verblijd met wat gratis spullen. Zo kregen we een theedoek, een Belvita breakfast koek en een mini Twix. Eenmaal binnen hebben we eerst onze jassen opgehangen en daarna gelijk door naar de negenmaandenbeurs.

Negenmaandenbeurs shoplog

Zoals je al kon lezen op de blog Negenmaandenbeurs tips waren er leuke goodiebags te krijgen bij diverse stands.  Vooraf aan de beurs had ik al de negenmaandenbeurstas besteld. Hierdoor kostte deze tas maar €3,00 ipv €3,50 als je hem daar ter plekken koopt. Hier zie je wat ik allemaal heb meegenomen van de negenmaandenbeurs.

Negenmaandenbeurs shoplog BabyBeGood goodiebag

BabyBeGood goodiebag

Negenmaandenbeurs shoplog VIB goodiebag

VIB goodiebag

Negenmaandenbeurs shoplog NUK

NUK

Negenmaandenbeurs shoplog Neutral

Neutral

Negenmaandenbeurs shoplog Negenmaandenbeurstas

Negenmaandenbeurstas

Negenmaandenbeurs shoplog Kruidvat

Kruidvat

Negenmaandenbeurs shoplog Kabrita goodiebag

Kabrita goodiebag

Negenmaandenbeurs shoplog HIPP

HIPP

Negenmaandenbeurs shoplog Hero goodiebag

Hero goodiebag

Negenmaandenbeurs shoplog Babypoint goodiebag

Babypoint goodiebag

Ik heb bijna alle tips die ik had opgeschreven gedaan. Uiteindelijk heb ik geen handpeeling gedaan, het zag er wel heerlijk uit. Ook heb ik geen foto’s afgedrukt bij de kruidvatstand. Het was daar best druk ,dat zou dan te lang gaan duren en we wilden ook nog naar de huishoudbeurs. Uiteindelijk heb ik dus alleen de negenmaandenbeurstas gekocht en voor de rest (daar) niks. Binnenkort kun je lezen wat ik allemaal op de huishoudbeurs heb gekocht.

Ben jij naar de negenmaandenbeurs geweest? En ben je goed geslaagd?

4 gedachten over “Negenmaandenbeurs shoplog

    • Ja het was inderdaad wel druk. De negenmaandenbeurs is inderdaad het leukste als je zwanger bent, iemand in je omgeving zwanger is of als je nog kleine kinderen (baby/dreumes) hebt. De huishoudbeurs is echt voor alle leeftijden.

    • Ik ga gelijk je verslagje even lezen, leuk! Ja er is zoveel te zien op de beurs dat je gewoon niet alles kan zien. En door de drukte kun je zo voorbij een leuke stand lopen en daardoor helaas een goodiebag mist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.