Nationale Mamabloggers dag met 55 winacties

Vandaag is het Nationale Mamabloggersdag, een dag waar 55 bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een winactie. Een dag die mede tot stand is gekomen door Yvonne van Kidzblogger.nl. Je kunt van blog naar blog hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blog ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Mirjam van MetMirjam op mijn blog gekomen. Een leuke mamablog met blogs uit het dagelijkse leven, diverse tips en recepten.

Welkom!

Welkom op Saskia’s wereld. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op mijn blog komen zal ik me even voorstellen. Ik ben Saskia (33 jaar oud), moeder en vriendin. Sinds 30 september 2015 actief op Saskia’s wereld. Twaalf jaar zijn mijn vriend en ik samen waarvan we er nu 10 jaar samen wonen. We hebben samen een zoontje van 4 jaar. Ik blog momenteel voornamelijk over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s, reviews over producten en uitstapjes. Elke maand verschijnt er ook een blog online van de boodschappen die ik gratis heb gekregen door middel van geld terug acties. En met welke geld terug acties je zelf ook mee kunt doen.

Wat kun je op mijn blog winnen?

Ik mag een heerlijke mama en kind verwenpakket van Kneipp weggeven. Hierin zit een body mousse Morning Kiss, douchefoam en Drakenkracht. En mocht je denken, mijn dochter wordt niet echt blij van Drakenkracht shampoo en douche. Dan is dat geen probleem. Want heb je een dochter dan maak je kans op de prinsessen shampoo en douche.

Nationale Mamabloggers dag

Body Mousse Morning Kiss

Ik heb de body mousse al even mogen proberen. En ik vind hem heerlijk. Even een momentje voor jezelf om na het douchen je huid nog even te verwennen. Het is een stevige mouse die snel intrekt en ook nog eens heerlijk ruikt naar oranjebloesem. Wat ook erg fijn is dat je huid niet vettig wordt. Maar dat het wel je huid goed hydrateert. Morning Kiss

Nationale Mamabloggers dag

Drakenkracht Shampoo & Douche

De naam zegt het al. Een stoere shampoo en douche, voor een stoere jongen. Nou die wilde mijn zoontje uiteraard proberen. Zoals op de voorkant als staat geen klitten, geen tranen. Nu heeft mijn zoontje geen last van klitten dus zal ik gewoon aannemen. Maar geen tranen dat weet ik zeker dat het klopt. Omdat het een stoere jongen shampoo is wilde hij zich natuurlijk ook als een stoere jongen gedragen. Vaak wil hij namelijk niet zijn haren wassen. Maar ja met drakenkracht wilde hij het toch wel proberen. Gelukkig inderdaad geen tranen en we mogen nu vaker zijn haren hiermee wassen. Hij vond het ook nog lekker ruiker.  Natuurlijk is het geen wondermiddel en zijn er (helaas) ook echt wel momenten waarop hij niet wil dat we zijn haren wassen.

Wat moet je doen om kans te maken op de het mama en kind verwenpakket van Kneipp (met douchefoam, Body Mousse en Drakenkracht/prinsessen):
 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet. En of je kans wil maken op de drakenkracht of prinsessen shampoo en douche.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot 24 september.

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Ruby met je prijs!

Hoppen jullie weer verder?

Gaan jullie weer door met deze bloghop naar Waarismam? Waar is Mam, geschreven door Helga. Ze schrijft over het huishouden, moederschap, pubers, persoonlijke verhalen en meer. Ze wil door haar ervaring te delen, anderen motiveren en inspireren om het huishouden te runnen zonder het hoofd te verliezen. Nou ik denk dat elke vrouw/moeder af en toe een goede tip kan gebruiken. Ik ga zeker deze bloghop volgen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

69 gedachten over “Nationale Mamabloggers dag met 55 winacties

 1. Hopperdehop!! Wat een leuke actie!! Ik doe zeker mee; superleuk al die mama bloggers, veel is zo herkenbaar. Thankxx!! Liefs van Saskia

 2. Dit bloghoppen overschrijdt m’n bedtijd enorm hahaha maar wat een leuke winactie..! Geloof dat m’n dochter juist erg blij zou worden van de drakenshampoo en ik zeker weten van kneipp…!

 3. Wat leuk dat bloghoppen, kan niet stoppen!
  Een leuke prijs, drakenshampoo voor mijn kleine draak en body mousse voor mezelf, heerlijk!
  Kneipp is zeker een van mijn favorieten dus ik doe graag mee.

 4. Onze kleuter had deze zomer bedacht dat ze een superkracht heeft, namelijk ‘op tijd komen’.
  Die lijkt helaas steeds minder goed te werken sinds ze vroeg op moet staan om naar school te gaan, dus zou ze wel wat drakenkracht kunnen gebruiken! Ik zie in de reacties voorbij komen dat ie heerlijk ruikt, en daar houdt mijn prinsesje wel van! 😀

 5. Hier een prins en een prinses. Oei… nu moet ik kiezen. Nu, dan kies ik voor mijn oudste, die kan zo genieten van een lekkere douche. Voor een prins graag 🙂

 6. met de zwemlessen van ons zoontje gaan de shampoo hier momenteel hard. Piraten/draken/minions/cars… we hebben al diverse soorten gehad. Deze van Kneipp ken ik nog niet. En dat is best apart want ikzelf gebruik erg graag Kneipp (en tic die mijn moeder ook heeft en ik waarschijnlijk van haar overgenomen heb 😉 ). Ik zou hier erg vrolijk van worden 🙂 (niet dat ik normaal zo’n chagrijnig mensben haha!!)

 7. Wauww wat een leuke blog! Was hier nog niet eerder geweest maar ga je zeker volgen hoor!
  Ik doe ook graag mee voor de winactie met de drakenkracht shampoo.

 8. Geweldig die shampoo. Zeker als deze bij jullie werkt als afleiding 😉. Geeft niet welke de draken of prinsessen ze worden beiden gewaardeerd. Kijken of ik ook nog vriendinnen heb met bange kindjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.