Nationale broer en zus dag

Vandaag is het nationale broer en zus dag. Er bestaat haast voor alles wel een speciale dag. Maar deze dag is voor mij een mooi begin van mijn blog. En leuk om even terug te kijken wat we dit jaar samen hebben gedaan.

Ik heb een broer, hij is twee en een half jaar ouder. Vaak zien we elkaar bij onze ouders. Maar soms doen we ook leuke dingen samen, gewoon gezellig met z’n tweetjes. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld naar  de theatershow War Horse geweest. Vooraf zijn we gaan eten bij de Mexicaan en daarna snel door naar het theater. Al kletsende vergeet je natuurlijk snel de tijd, dus we moesten snel doorlopen om op tijd in het theater te zijn. Daar aangekomen konden we gelukkig nog snel even naar de wc om daarna te genieten van de show. Wat een mooie show was dat, heel indrukwekkend.

Verder zijn we dit jaar een keertje spontaan samen gaan lunchen. Normaal gesproken gaat dit haast niet vanwege werk en mijn gezin. Maar momenteel zit ik zonder werk. Mijn broer had een vrije dag en het was heerlijk weer. Dus zijn we naar Breda gegaan en hebben we op het terras in het zonnetje gezeten.  Op deze broer en zus dag kom je dan tot de ontdekking dat we dit veel te weinig doen.

Hebben jullie een bijzondere band met je broer of zus? En spreken jullie weleens samen af? Of hebben je kinderen een bijzondere band?

2 gedachten over “Nationale broer en zus dag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.