Monsterdoos, wat zit er dit keer in? 

Vandaag heb ik de nieuwe monsterdoos ontvangen. Voor mij is dit de tweede keer dat ik hem heb besteld. Vanwege de goede ervaringen de eerste keer, liet ik me graag nog een keertje verrassen. Ik laat jullie dan ook graag zien wat er allemaal in zit. Er zullen vast dingen in zitten die je normaal niet gebruikt. Maar het is wel een leuke manier om te proberen. En voor maar €12,95 (inclusief verzendkosten) heb je hem zelf ook in huis.

Er zit genoeg in het pakket. Het past nog net allemaal op de foto. Maar voor de duidelijkheid staat hieronder de inhoud netjes op een rijtje.

monsterdoos

Inhoud monsterdoos:
 • Lipton Greentea Classic theezakjes
 • Mentos Choco & Caramel
 • Sweeps Brillendoekjes (deze heb ik gelijk in mijn handtas gestopt)
 • Ella’s kitchen, fruit smoothie
 • Katja Apezuur
 • TUC Sweet Chili
 • Hero B’tween melkchocolade
 • SIL zwartwit pastilles
 • Quaker Havermout
 • Doctor’s Orders Nuts&Vanilla granenreep
 • Santa Maria BBQ Sauce
 • 6x Wiekse Ice Tea green blikjes 0.0%
 • Amster Radler blikje 0.0%
 • Warsteiner Alcohol vrij
 • Double Oreo
 • Bofino’s Family Nic Nac Biscuits
 • Wicky  appel-peer siroop
 • Go-Tan wok Oyster Garlic
 • Lassie Pandan rijst
 • Santa Maria Marinade Allround
 • BiFi Junior
 • Friesche Vlag Latte
 • Struik kippenbouillon
 • Calve Habaneri Table sauce
 • Goal
 • Gezond nu
 • Mijn geheim

Alle producten zijn redelijk lang houdbaar. De Wieckse blikjes zijn (bij mij dan) houdbaar t/m dec 2016. Daarna was de eerste houdbaarheid datum die ik tegen kwam van februari 2017. Wil je hem ook bestellen? Neem dan een kijkje op hun site.

Bij het bestellen krijg je trouwens een referentiecode (mijn referentiecode is MB6028586). Als 10 of meer mensen je referentiecode gebruiken bij hun bestelling dan krijg je gratis een monsterdoos toegestuurd.

Ik ben weer erg blij met mijn monsterdoos. Mijn zoontje lag tijdens het uitpakken van de Monsterdoos al te slapen. Maar er zit ook genoeg snoepgoed is dus dat zal hij ook erg lekker/leuk vinden.

 

2 gedachten over “Monsterdoos, wat zit er dit keer in? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.