Moederdag cadeau tips 

Volgend jaar zal mijn zoontje vast met een leuk kunstelwerkje thuis komen van school.  Maar dit jaar moet ik hopen dat mijn vriend er aan denkt om iets leuks met hem te maken of een leuk cadeautje met hem gaat kopen. Dus lieverd mocht je nog tips nodig hebben waar je mij blij mee kan maken lees dan deze blog. En ook natuurlijk voor alle andere vaders die nog inspiratie nodig hebben voor een Moederdag cadeautje.

Er zijn natuurlijk heel veel leuke dingen op internet en in de reclamefolders te vinden voor moederdag. Ik heb een aantal leuke cadeau tips voor jullie op een rijtje staan.

Boeken

Ik blijf toch wel fan van een gewoon boek. Het is misschien een beetje ouderwerst maar ik moet er nog erg aan wennen om op een e-reader te lezen. Als je een boek cadeau wilt geven is het natuurlijk wel van belang om even te kijken of ze een favoriete schrijver of genre heeft.  Een boek is leuk om te krijgen maar niet elk boek is leuk om te lezen.

Moederdag foto1

 

Bloemen

Altijd goed! Ik heb zelf een favoriete bloem namelijk de gerbera. Dus als die in het boeket zit dan ben ik er extra blij.

Moederdag foto2

Kaartje aangevuld met een ballon en chocolade

Zo kun je natuurlijk gewoon een kaartje sturen. Maar je kunt hem ook nog aanvullen met een leuk Moederdag cadeauset. Zoals deze via kaartwereld.nl, een hele leuke combinatie van een ballon (die zal mijn zoontje vast ook heel leuk vinden) en lekkere chocolaatjes. En ze bezorgen ook nog op Moederdag zelf (wel voor vrijdag 19:00uur bestellen). Dat is ideaal voor mocht je zelf niet naar je moeder kunnen gaan of wil je haar verrassen. Voor mijn moeder heb ik hier zelf ook wat leuks besteld. Maar wat dat is ga ik natuurlijk nog niet hier verklappen.

Moederdag foto3

Sierraad

Bij Gewoon! Sieraden zag ik deze hele leuke armbanden. Met een leuke foto van mijn zoontje erin en zijn naam zou ik zelf heel blij van worden. Een heel mooi en persoonlijk cadeautje.  De levertijd is 2-4 werkdagen dus houdt hier wel rekening mee als je het gaat bestellen.

Moederdag foto4

 

Wat zouden jullie graag voor moederdag cadeau krijgen?

 

 

 

Deze blog bevalt een gesponsord artikel.

 

7 gedachten over “Moederdag cadeau tips 

  1. Ik vind de gerbera ook een van de mooiste bloemen die er is. Verder krijg ik graag een ochtendje uitslapen, lekker ontbijt en een leuk boek (inclusief tijd om te lezen).. Benieuwd of het lukt 😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.