Winterjas voor mijn zoontje gekocht!

Ja ik weet het, de zomervakantie is net voorbij. En het zomerse weer begint nu eindelijk weer te komen. Het lijkt dan misschien ook een beetje vroeg. Maar overal zag ik al de nieuwe winterjassen voorbij komen. Deze mama heeft al een keer de fout gemaakt om een jas te kopen zonder capuchon. Dus nu toch maar alvast een nieuwe winterjas gekocht.

Doordat er geen capuchon op zijn vorige winterjas zat was mijn zoontje er niet zo blij mee. Want ja als het regent wil hij niet nat worden. Dus een wijze les voor nu. Het moest een winterjas worden met capuchon. Voor de rest heb ik niet zo veel eisen voor een winterjas. Ja ik moet hem er leuk uit vinden zien. Hij moet natuurlijk wel warm zijn. En het liefst dat je hem in wasmachine kan doen.

Nu had ik een aantal gevonden die ik leuk vond. Doordat het perse eentje met capuchon moet zijn waren er al een aantal leuke jassen afgevallen. Maar uiteindelijk heb ik voor deze jas gekozen. Deze reversibele winterjas vond ik bij OTTO. Een leuke print aan de ene kant en een effen kleur aan de andere kant. Ik heb al eerder een reversibele jas gehad voor mijn zoontje. Toen vond ik het erg makkelijk. Als de ene kant er een beetje vies uit zag dan kon ik hem nog snel even omdraaien. En daarna natuurlijk wel weer in de wasmachine.

Winterjas effen Winterjas ruit

 

Mijn zoontje wilde zijn nieuwe jas niet passen. Niet heel gek, want als het 25 graden is wil je niet graag even een dikke warme jas aan. Maar ik kon wel duidelijk zien dat de jas in ieder geval niet te klein is. Dus gelukkig hoef ik hem niet te ruilen. Maar hoe de jas hem echt zal staan… Ja dan moet ik nog even wachten tot het weer wat kouder wordt.

De hitte golf is net voorbij en ik heb de winterjas voor mijn zoontje al binnen. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Hebben jullie al winterkleding gekocht?

Winterjas

4 gedachten over “Winterjas voor mijn zoontje gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.