Mijn moederdag

Mijn Moederdag begon een beetje teleurstellend. De teleurstelling kwam eigenlijk al de avond voor Moederdag. We zaten tv te kijken en mijn vriend zei ineens dat hij geen cadeau had gekocht voor Moederdag.  Hij was die dag niet helemaal lekker en we hadden ook nog een verjaardag gehad. Hierdoor was hij helemaal vergeten een cadeautje te kopen. Tja mijn Moederdag cadeau tips hebben hem dus duidelijk niet helpen herinneren om op tijd iets te regelen voor  Moederdag . Volgend jaar zit mijn zoontje op school dus dan kan mijn vriend het vast niet meer vergeten om iets te regelen voor Moederdag. En dan zal mijn zoontje sowieso met een leuk knutselwerkje thuis komen.

Mijn zoontje werd om een mooie tijd wakker namelijk 7:20. Dus dat is natuurlijk al een mooi cadeautje. Tja het is natuurlijk niet echt uitslapen maar ik ben hier al blij mee. Omdat hij melk wilde drinken en tablet wilde kijken, kon ik ook nog even in bed blijven liggen.

Terwijl ik aan het douche was hoorde ik een hoop gefluister. Mijn zoontje kwam naar mij toe om te vragen of papa wel heel veel stickers mocht gebruiken. Ja natuurlijk mag papa dat. Mijn vriend had geluk dat we nog een kleurplaat hadden liggen die nog niet was gebruikt (toch maar voor de toekomst uitleggen hoe onze printer werkt). Dus nadat ik was aangekleed kwam mijn zoontje met een kleurplaat aan en met de mooie woorden Fijne Moederdag.

Daarna gingen we snel naar mijn ouders toe. Want ook voor mijn moeder is het natuurlijk moederdag. De postbode had zijn werk al gedaan. Want de kaart met chocolaatjes waren al bezorgd. Samen met mijn moeder zijn we daarna 20 kilometer gaan wandelen.  Het was eigenlijk wel net iets te warm weer voor een leuke wandeltocht. Maar ja er moet natuurlijk getraind worden voor de Nijmeegse vierdaagse. En het was ook wel fijn om even zo wat tijd met z’n tweetjes te hebben.

Toen we na de wandeling weer thuis kwamen lag mijn zoontje te slapen op de bank. Hij was een beetje ziekjes nadat wij weg waren was een beetje hangerig geworden en had een lichte verhoging. Maar eenmaal wakker kwam hij met een mooie bosje bloemen aan. Eentje voor mij en eentje voor mijn moeder.

moederdag bloemen

Omdat het zo’n heerlijk weer was hebben we bij mijn ouders lekker gebarbecued. Voor ons de eerste barbecue van dit jaar.
moederdag 2016

Dus ondanks dat mijn Moederdag een beetje teleurstellend begon heb ik een hele leuke dag gehad. Hoe was jullie Moederdag?

4 gedachten over “Mijn moederdag

  1. Mijn man had ook niet gekocht haha en de jongste was zijn knutselwerkje op school vergeten 🙁 Haha, maar ze hebben wel een taart voor mij gebakken 😀
    Fijn dat je toch een leuke Moederdag hebt gehad!!

    • Hahaha wat is dat toch met die mannen. Maar een taart is altijd lekker. Heb je nu nog wel een verlaat Moederdag knutselwerkje gehad?

  2. Hier zit mijn moederdagcadeau nog vast in Frankrijk :’). Maar heb wel een mooie vlinder gekregen van mijn oudste die ze gemaakt had op school.

    • Ow jeetje hoe kan dat nu? Ik hoop dat je hem snel alsnog krijgt. Gelukkig heb je in ieder geval een mooie vlinder gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.