Mijn eerste monsterdoos bestelling

Al regelmatig zag ik de reclame van monsterdoos voorbij komen. Meerdere keren heb ik getwijfeld om hem aan te schaffen. Vind ik de monsterdoos het geld wel waard en ga ik de spullen uit de doos wel gebruiken? En ik was ook benieuwd of de inhoud op de site overeen komt met de doos die daadwerkelijk geleverd wordt. Nu heb ik hem toch een keertje besteld om hier achter te komen.

Inhoud

Op de site staat al een gedeelte van de inhoud van de monsterdoos. Hierbij wordt ook aangegeven dat er enkele verrassingen in zitten. En dan is het natuurlijk de vraag zat ik ook allemaal daadwerkelijk in mijn monsterdoos. Toen de monsterdoos binnen kwam vond ik hem iets aan de kleine kant. Passen alle spullen wel hierin? Maar alle spullen zaten erin. Dit is de inhoud van de doos:

 • Mentos Shakies (1 rol)
 • Pure Leaf Peach (500 ml)
 • Tuc Cream & Olive
 • Prodent White Now instant TRIPLE POWER GOLD (75 ml)
 • Go Tan Tirayaki
 • Pepsi Max (50cl)
 • 7UP Mojito (50cl)
 • Lipton Green Tea Indonesian
 • Friesche Vlag Latte (500 ML)
 • Zwart/Wit Fortuin (1 rol)
 • Lassie Pealla rijst
 • Wasa Delicate Crackers Black & Green Olive
 • BiFi Junior
 • Hero FruitPapje Granen/Banaan/Aardbei
 • Hero FruitPapje Granen/Multifruit
 • Pritt CREATE YOUR MAGIC CASTLE
 • Jillz Elderflower-Mint
 • Knorr Spaghetti Bolognese
 • Maaza Coconutwater & Mango (1l)
 • Gezond.nu magazine
 • Bofinos Nic Nac
 • Fruit to Go
 • Becel Olie Blend (250 ml)
 • Lays Sticks Naturel
 • Doritos Hot Salsa
 • Dove mini douche crème
 • twee poppetjes

Monsterdoos 1 Monsterdoos 2 MOnsterdoos inhoud

Dit waren dus de verassingen in de doos:

Monsterdoos verrassing

Ervaring

De bestelling van de monsterdoos verliep heel soepel.  De betaling ging via iDEAL. In de opdrachtbevestiging staat dat hij binnen 5 werkdagen geleverd wordt. Ik kreeg hem bezorgd op de donderdag, de derde werkdag. Ik had hem op maandagochtend tweede pinksterdag besteld dus die tel ik niet mee als werkdag. Ik kreeg netjes een orderbevestiging en op woensdag een bevestiging van het versturen van het pakket via DHL. Ga ik hem vaker bestellen? Nee ik denk het niet. Ik denk dat er toch te weinig producten in zitten die ik echt ga gebruiken. En dan vind ik het toch zonde van mijn €12,95.

Hebben jullie weleens een monsterdoos besteld? Zo ja wat was jullie ervaring hiermee?

9 gedachten over “Mijn eerste monsterdoos bestelling

 1. Ik kreeg van mijn lezers al een paar keer de tip om deze doos te bestellen, maar nog niet gedaan. Deze inhoud ziet er wel interessant uit, maar inderdaad: eerst uitrekenen welke dingen je wel gaat gebruiken en of het dan het geld waard is… Ik vind het wel een leuk concept!

  • Ja ik vind het concept ook erg leuk. Maar eerst uitrekenen is inderdaad wel handig. En om de zoveel tijd hebben ze weer een andere inhoud.

 2. Geen ervaring mee, maar ik ik zou het ook zonde vinden wanneer ik producten krijg die wij hier in huis niet gebruiken. Dat koop ik liever voor dat geld zelf iets.
  Al is een “verrassing”doos wel altijd leuk (om te krijgen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.