Memory spelen? Speciale vaderdag winactie!

Speciaal op vaderdag heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik vind het zelf ook erg leuk om een spelletje te doen met mijn zoontje. Even tijd samen, aan de eettafel, salontafel of gewoon even op de grond. Memory is een spelletje waarmee je zelf ook nog je geheugen kunt trainen. Want wie gaan het winnen de jongere hersens of de (iets) oudere hersens 🙂 ?

Het houten memoryspel Memo Me
Het houten memoryspel Memo Me bestaat uit 8 setjes van 7 cm doorsnee en wordt geleverd in een katoenen zak. Op de houten schijfjes zijn diverse gezichtsuitdrukkingen te zien zoals blij, boos, verdrietig en verbaasd. Het spel kost € 29,95. Meer informatie vind je op arthurandfriends. Doordat het ronde schijfjes zijn maakt dat het memory spel ietsjes lastiger dan de vierkantje memory. Een memory met vierkantje stukjes kun je namelijk net wat anders terug leggen nadat je het plaatje hebt bekeken. Zodat je makkelijk kunt onthouden wat er onder het plaatje staat die schuin ligt.  
Extra spel tip!

Leg een aantal verschillende plaatjes op een rij. Laat je kind zijn ogen dicht doen. En draai er dan eentje om. Welke is er weg? Maar zo kun je nog veel meer vragen stellen. Zoals welke kijkt boos, verdrietig of blij? Welke ligt rechts naast het poppetje met de groene haren? Welke ligt er in het midden? Zo kun je zelf misschien ook nog diverse vragen verzinnen. Deze vragen zijn ook heel goed zijn voor de ontwikkeling en om er op een spelenderwijs mee te maken krijgen, wordt het voor je kind ook extra leuk.

Voor-papa

Dit jaar selecteerde Voor-papa de volgende 5 originele cadeaus voor Vaderdag. Ze zijn ingedeeld naar de leeftijd van het kind, van ‘jong naar oud’:

  1. Daddy Proof® Kids Wear organic pyjama maakt het aankleden voor papa super makkelijk èn leuk door de gekleurde drukknoopsluitingen en aanwijzingen op de kleding.
  2. Met de Baby Shower Glove™ heeft papa beter grip op zijn baby tijdens het douchen.
  3. The Daddy Times is de coolste knisperkrant die papa samen met zijn kleintje kan ‘lezen’.
  4. Met Arthur And Friends-geheugenspelletjes probeert papa zijn peuter te slim af te zijn.
  5. En met de Play&Go speelgoed- en opbergzak, kunnen papa en zijn kind eindeloos kleuren, spelen en de boel heel snel weer aan kant hebben.
Winactie

Ik mag namens Voor-Papa  het houten memoryspel Memo Me weggegeven. Wat moet je doen om kans?

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
  •  Saskia’s wereld facebookpagina  een like geven wordt gewaardeerd.
  • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Winactie loopt tot en met 25 juni.

Hele fijne Vaderdag allemaal!

Gefeliciteerd Miriam H. jij hebt het houten memoryspel gewonnen! 

15 gedachten over “Memory spelen? Speciale vaderdag winactie!

  1. Wat een mooie memorie mijn man is echt van de spelletjes en doet dat elke zondagavond met de kids. Ieder kind zijn eigen spel. De jongste vind memorie erg leuk. Hoe leuk is het als ze dan papa kan verrassen met dit mooie spel. En de uitslag volgt op papa’s verjaardag! Wie weet dan extra feest

  2. Wat een leuk spel! Dat zal mijn zoon super leuk vinden. Hij is nu op een leeftijd dat hij memory ook echt begrijpt en leuk vindt, dus mama mag vaak met hem memory spelen. Onze huidige hebben we dus al vaak gedaan en een nieuw spel zal weer voor uitdaging zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.