Mama mag ik tablet kijken? + winactie (gesloten)

Mama mag ik tablet kijken? Tja een kind is al snel gewend aan een tablet en weet als snel hoe een tablet werkt. Maar het liefst wil je de tablet zo goed mogelijk beschermen. Want een ongelukje zit in een klein hoekje. Maar met een kind is die kans een stuk groter. Vandaar dat ik ook erg blij was toen ik een e-mailtje kreeg of ik een hoesje wilde uitzoeken, hierbij kon ik kiezen uit  telefoonhoesjes of tablethoesjes. Nou dat wilde ik wel. Onze tablethoes is namelijk echt aan vervanging toe. En geeft daardoor niet meer de bescherming die de tablet hier in huis nodig heeft. Want ja het gebeurd wel eens dat de tablet per ongelijk op de grond valt.

Wij zijn heel erg blij met de nieuwe tablethoes. Mijn zoontje wilde natuurlijk gelijk een van zijn favoriete programma’s kijken op de tablet. Hij moet alleen nog even wennen dat de tablet nu heel makkelijk neergezet kan worden. Maar waarschijnlijk zal hij dit ook wel weer snel door hebben.

20160322_142119708_iOS 20160322_142733166_iOS 20160322_142831056_iOS 20160322_150635453_iOS

En wat een geluk ik mag één van mijn lezers blij maken met een shoptegoed van €25,-. Wil jij voor je telefoon of tablet een mooie nieuwe hoes? Doe dan mee met deze leuke winactie! Kijk op de site  welke telefoonhoesjes je bijvoorbeeld kunt kiezen. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl
  • Like de Facebookpagina van Saskia’s wereld
  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
  • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met volgende week woensdag 30 maart. Donderdag 31 maart zal de winnaar bekend worden gemaakt. Gefeliciteerd Marije, jij hebt het shoptegoed gewonnen!

9 gedachten over “Mama mag ik tablet kijken? + winactie (gesloten)

  1. Wat een leuk hoesje, mijn hoesjes gaan best wel lang mee. Maar ben wel van variatie 😛
    Ik doe graag mee ^_^

    Heb beide pagina’s een like gegeven.

  2. Gave actie! Voor meer veiligheid tijdens autorijden zou ik voor een carhouder gaan kiezen. En misschien voor mij een leuk hoesje. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.