Like My Brand Moms

Gisteren vond de eerste consumenten editie plaats van Like My Brand Moms en ik had kaarten gewonnen via Ouders van Nu. Met een vriendin had ik afgesproken om te verzamelen in Vianen en vanuit daar met één auto naar het event te gaan. We hadden om 11uur afgesproken zodat we zeker op tijd zouden zijn. We wilden niks van het event missen. Om 12uur gingen de deuren open. Uiteindelijk waren we iets te vroeg maar daardoor konden we een heerlijk bakje koffie drinken in het restaurant gedeelte van The Harbour Club.Eenmaal binnen kreeg je een plattegrond met alle merken die er aanwezig waren. Je kreeg ook een lootje waarmee je mooie prijzen kon winnen. Om niet iedereen bij dezelfde stand te laten beginnen werd je in een klein groepje naar een stand begeleidt. Wij begonnen bij de LG stofzuiger. De eerste draadloze stofzuiger, die ook nog eens met je meeloopt. Deze werd gepresenteerd door twee knappe mannen met een ontbloot bovenlijf.

Om 13uur was de officiële opening door Janice. Eerst werd er een filmpje getoond door de organisatie en daarna ging Janice een prijs verloten, de LG stofzuiger. Elk uur heeft Janice nog meer mooie prijzen verloot, zoals diverse beauty pakketten, een sapkuur, make-up, een tas, een ring van Bering en een camera van Logi.

Bij StyleToday stond er een fotograaf voor je klaar om je zo mooi mogelijk vast te leggen. Zo is mijn foto geworden.

_219997

Er liepen diverse dames rond met kleine hapjes en groentesapjes die je kon proberen.

image image image image

Bij Caption werden je nagels heel mooi gelakt. Terwijl we daar stonden werden er weer prijzen verloot door Janice. Ik kon het haast niet geloven maar hij zei mijn nummertje. Vol enthousiasme en een beetje spanning liep ik op het podium. Dit is de prijs die ik heb gewonnen:

Like My Brand Moms prijs

En wat blijkt, er zitten hele mooie nagellakjes van Caption bij. Zelf heb ik natuurlijk ook gelijk mijn nagels laten lakken bij de stand. Dit merk en soort nagellak kende ik nog niet. Het is een nagellak die snel droogt (heeft 15 minuten nodig) en zo hard is als gel. Maar je kan het wel gewoon zelf verwijderen met nagellakremover. Ook zou het tot 9 dagen kunnen blijven zitten. Natuurlijk wel afhankelijk wat je doet, hoe je ermee om gaat en de conditie van je nagel zelf. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe lang de nagellak bij mij mooi blijft zitten. Als ik zelf mijn nagels lak met gewone nagellak dan ben ik al blij als het de volgende dag er nog leuk uitziet. Maar voor nu zit alles er nog mooi op, er is zelf geen klein stukje af.

Je kon nog veel meer dingen doen en proberen. Zo kon zelf je ring samenstellen bij Bering, in een fotohokje bij Activeon en haarstukjes laten zetten bij Jennifer Hoeve.

Bij vertrek kregen we ook nog een hele mooie goodiebag ter waarde van €150,00. Dit zat er allemaal in:

Goodiebag Like My Brand Moms

Deze dag is een unieke dag om met mooie merken in aanraking te komen. Om uitleg te krijgen over de producten en om ze te proberen. En zonder het gevoel te krijgen dat je iets moet kopen. Hopelijk is er volgend jaar weer een edite voor de consumenten. Want dan kan ik het jullie echt aanrader om er heen te gaan.

2 gedachten over “Like My Brand Moms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.