Leuke snackzakjes van NomNomKids + winactie!

Ik ken de knijpzakjes van Nom Nom kids al. Deze gebruiken we regelmatig om zelf een knijpfruitje mee te maken. Ideaal voor onderweg en voor op school. Maar nu zag ik op de facebookpagina van Nom Nom kids voorbij komen dat ze nu ook leuke snackzakjes hebben. Deze snackzakjes wilde ik ook heel graag proberen.

Nou ik kan je al gelijk vertellen dat de snackzakjes hier thuis goed in de smaak vallen. Voor mijn zoontje vooral door de leuke opdruk, een rood monstertje of een blauw monstertje. Deze gaat dan mee in zijn tas naar school voor als tussendoortje. Maar ook als we een dagje weggaan vul ik snel het snackzakje met een lekker tussendoortje. Hij krijgt de zakjes makkelijk open. Het schoonmaken gaat ook heel makkelijk. Het ligt er een beetje aan wat ik er in hebt gedaan. De ene keer spoel ik het zakje af, de andere keer was ik hem af en het zakje gaat ook gewoon in de vaatwasser. Er blijft (bij ons dan) wel wat water in staan (aan de buitenkant van de bodem) dus dan droog ik hem even af voordat ik het zakje opruim. Maar het snackzakje wordt altijd makkelijk en goed schoon.

 Wat kun je allemaal in zo’n snackzakje doen?

Ik heb al flink kunnen variëren met de snackzakjes. Ideaal vind ik het ook dat ze makkelijk in je tas mee kunt nemen. Voor als je van die kinderkoekjes meeneemt maar niet gelijk allebei de koekjes wilt geven. Dan kun je er eentje bewaren in de snackzak zonder dat heel je tas onder de koekkruimel komt te zitten. Ik spreek uit ervaring, ik heb veel koekkruimels in mijn tas (gehad). Dan denk je dat het koekje wel in de gewone verpakking open in je tas kunt stoppen. Maar dat is natuurlijk helemaal niet handig.  Gelukkig heb er daar nu deze oplossing voor gevonden. Met een snackzak in mijn tas kan dit mij niet meer gebeuren. Maar er past nog veel meer in zoals appelstukjes, druiven, kleine krentenbol, kleine eierkoek, chipjes en eigenlijk nog veel meer om op te noemen. Maar zo heb je alvast een kleine indruk van wat er je er allemaal in kunt doen. Je kan het zo gezond of ongezond maken al je zelf wil. En zeg nou zelf, het ziet er toch grappig uit?!

 Knijpzakjes

Nom Nom kids werd bij ons thuis bekend door zijn knijpzakjes. Wil je weten hoe we deze ervaren? Lees dan deze blog. Toen waren we al enthousiast en dat zijn we nog steeds. Je kunt veel variaties erin doen, al blijft hier de appel en banaan versie toch wel de favoriet.

Namens Nom Nom kids mag ik een van jullie verblijden met een heel leuk Nom Nom kids pakket. Het pakket bestaat uit een setje knijpzakjes naar keuze en een setje snackzakjes. Voor het setje knijpzakjes mag je zelf kiezen of je gaat voor de safari versie  of de monster versie. De safari versie heeft een inhoud van ongeveer 140ml en de monster versie heeft een inhoud van ongeveer 200 ml.

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op een Nom Nom Kids pakket:

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet en ik vind het leuk om te lezen welk setje knijpzakje je kiest.
  • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
  • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Marieke Flikweert! Gefeliciteerd jij hebt gewonnen!

Nieuwsgierig geworden en wil je knijpzakjes en snackzakjes ook proberen? Je kunt natuurlijk wachten tot de winnaar bekend wordt gemaakt. Maar op de site van Nom Nom kids verkopen ze ook een leuke sample set. Voor €11,50 kun je alle producten uitproberen. Hierin zit een Safari knijpzakje, een monster knijpzakje en 2 snackzakje (een rode en blauwe monster).

15 gedachten over “Leuke snackzakjes van NomNomKids + winactie!

  1. Wij hebben de safari knijpzakjes en de monster snackzakjes in huis, ze zijn een groot succes! Mijn kereltje van 1 jaar oud kan de knijpzakjes zonder hulp (soms met een klein beetje knoeien) leeg drinken. Alleen de inhoud is toch vaak net te klein🙈 gelukkig kan je ze wel gemakkelijk bijvullen alleen onderweg gaat dat wat lastig 😉
    Ik zou graag de monster knijpzakjes winnen

  2. Ik heb al vaker van dit soort zakjes voorbij zien komen, nu is het de tijd dat ik ze kan gaan gebruiken. Ben er nieuwsgierig naar en zou het graag eens uitproberen. Ze zien er in ieder geval leuk en aantrekkelijk uit!

  3. Lijkt me een handig en gezond pakket! Mijn meiden zouden heel erg blij worden van de monsters; de zijkanten van die zakjes zijn echt tof!

  4. Wat leuk! Ik had er nog nooit van gehoord! Zou ze graag willen uitproberen voor ons zoontje. Sindskort gaat hij naar de basisschool en heeft de inhoud van zn snacktrommeltje al regelmatig in zijn tas gelegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.