KreaDoe, een DIY walhalla met veel leuke workshops

KreaDoe een beurs met 320 stands, honderden workshops, veel acties en 43 duizend bezoekers. Dit maakt de KreaDoe tot het grootste DIY-event in Benelux, met creatieve inspiratie als rode draad. Zelfs aan de kinderen is er dit jaar extra gedacht. En ik mag aan jullie kaarten weggeven zodat jullie zelf kunnen ervaren hoe leuk deze beurs is.

KreaDoe Kids

Op de KreaDoe beurs is ook aan de kinderen gedacht. Er is een speciale kinderpuzzeltocht gemaakt over de vloer. Waarbij ze uitkomen bij diverse stands. Daar kunnen de kinderen leuke activiteiten of raadsels doen. Als alle raadsels goed zijn opgelost, mogen de kinderen een leuk cadeautje grabbelen bij de infobalie. Nieuw dit jaar is het Kidsplein speciaal voor de Krea-kids waar er een kleurhoek is, een springkussen en kun je een echt KreaDoe tattoo laten zetten. Op zondag zijn er op het Kidsplein verschillende extra kids workshops.

Bloggers/vloggers stand

Ook dit jaar is een weer een stand waar je bloggers en vloggers kunt ontmoeten. Hier kun je met bloggers/vloggers praten en vragen stellen. Vorig jaar stonden onder andere Merel (van LotusWritings) en Marguerita (van Marstyle) in de bloggershoek met allebei hun eigen unieke ervaring. Hier kun je de lezen hoe ze het vorig jaar ervaren hebben (inclusief leuke sfeerimpressie): LotusWritings en Marstyle.

Bobbi Eden lanceert nieuw haakboek

Eerlijk gezegd wist ik helemaal niet dat ze al een succesvol haakboek had uitgebracht. Maar nu is zelfs al haar tweede boek uit getiteld Haken @home. Deze lanceert ze woensdag 31 oktober tijdens de openingsdag van KreaDoe; het grootste DIY-event van Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht. Bobbi Eden lanceert haar haakboek op 31 oktober (vanaf 11.00 uur) op de stand van BRUNA. Op zaterdag 3 november is zij daar vanaf 13.00 uur nogmaals te vinden om haar fans te ontmoeten

Praktische informatie

KreaDoe 2018 wordt gehouden van woensdag 31 oktober t/m zondag 4 november 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. En is geopend van 10.00 – 17.00 uur. Voor meer praktische informatie kijk dan hier.

Wil je weten welke workshops er allemaal zijn? Neem dan hier een kijkje

Winactie

Ik mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de KreaDoe. Wat moet je doen om hier kans te maken:

  • Laat een leuke reactie achter op facebook of onder deze blog.
  • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
  • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Winactie loopt tot en met 28 oktober.

Wil je extra kans maken op kaarten? Op Instagram geef ik ook (1×2) kaarten weg.

 

Gefeliciteerd Debby en Cindy jullie hebben de kaarten gewonnen.

9 gedachten over “KreaDoe, een DIY walhalla met veel leuke workshops

  1. Lijkt me super leuk om naar toe te gaan met mijn moeder. Alhoewel mijn dochter van 6 jaar dit ook wel fantastisch zou vinden. Dat moeten we dan maar uitvechten. Eerst maar duimen dat we de winnen 😉😂

  2. Hoi Saskia,

    Het lijkt mij heel erg leuk om dit te bezoeken, ik ben net 4 maandjes moeder en het lijkt mij zo leuk om iets voor haar te maken, zoals een bijtring of een gehaakt dekentje! Straks begin ik weer met werken en heb ik in mijn pauze alle tijd om wat moois voor haar te maken. De beurs bezoeken lijkt mij erg leuk en leerzaam en de workshops heb ik heel hard nodig want met het beginner-haaksetje wat ik heb gekocht, daar word ik eerlijk gezegd niet wijzer van! Het lijkt mij leuk om dit te bezoeken met een vriendin die zelf nu al dekentjes haakt, een gezellig dagje uit! Helaas heb ik geen instagram maar ik hoop dat mijn berichtje hier gelezen word. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.