Koud aan de voeten? Misschien op zoek naar een leuk kleed? 

De winter is officieel al begonnen. Het begint nu ook echt kouder te worden. Ik heb al een paar keer de ruiten van de auto moeten krabben. Thuis staat de verwarming ook steeds vaker aan. Wij hebben zelf alleen maar laminaat of tegels in het huis. Maar nu het wat kouder wordt lijkt het me toch heerlijk om een kleed te hebben. Zodat mijn zoontje niet op de koude vloer hoeft te spelen. Maar lekker op een kleed kan spelen in zijn kamer.

Vandaag heeft hij zelfs een dekentje op de grond gelegd zodat hij niet op de koude vloer hoefde te zitten om zo zijn puzzel te maken. Dus ben ik online even wat ideetjes op gaan doen. Zo zag ik dat je verschillende leuke kleden op de site Sukhi.nl hebt. Deze worden allemaal met de hand gemaakt in diverse verschillende landen, zoals India en Marokko.

Kleden met een goede afkomst

Sukhi heeft verschillende soorten kleden. Zo wordt dit leuke bolletjeskleed met de handgemaakt in Nepal. De mensen krijgen een eerlijke loon voor het maken van de kleden. En ze kunnen dit goed combineren met het gezinsleven. Zo werken ze vaak in kleine ateliers waar ze ook de jonge kinderen soms mee naar toe genomen kunnen worden. Of mogen ze thuis werken om zo ook voor hun familie te kunnen zorgen.

Voor een wat rustigere uitstraling hebben ze ook een leuke effen bolletjeskleed. Zodra een kleed klaar is, hangt de maker een kaartje eraan met haar naam. Persoonlijker kan het niet. Je kunt zelfs in contact met de vrouw die hem gemaakt heeft. Als je wilt, kun je haar een e-mailtje sturen als blijk van waardering. Hoe leuk en persoonlijk kan het gemaakt worden. Zo heb je zelf een leuk kleed in je kamer en help je hiermee vrouwen aan de andere kant van de wereld.

Ben je nieuwsgierig geworden wat voor kleden Sukhi nog meer heeft? Neem dan een kijkje op de site van Sukhi. Ik heb zelf nog geen keuze kunnen maken. Dus ik kijk nog rustig even rond.

 

5 gedachten over “Koud aan de voeten? Misschien op zoek naar een leuk kleed? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.