Kneipp Silk secrect

Kneipp verwenpakket (+winactie)

Je hebt waarschijnlijk al meerdere winacties voorbij zien komen voor de kinderen. Maar ook aan de dames is er gedacht. Namens Kneipp mag ik een heerlijk verwenpakket weggeven. Leuk om cadeau te geven of gewoon zelf te houden. Misschien heb je al iets over het nieuwe product van Kneipp gehoord. Want ze hebben sinds kort namelijk Kneipp Silk Secret.

Kneipp Silk Secret is een ideale verzorgingslijn voor de wintermaanden die er nu toch echt aan beginnen te komen. Doordat we deze maanden de verwarming aanzetten, de douche wat warmer zetten heeft onze huid meer te verduren. Ook door regen, wind en kou merk je al snel dat je huid sneller uitdroogt. De nieuwe zijdezachte verzorgingslijn van Kneipp -Silky Secret- is een dan een mooi cadeau voor de wintermaanden. De bijzonder zachte en luxe geur van zijdeboombloesem streelt de zintuigen en de rijk verzorgende melkproteïnen maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe met deze ultiem verzorgende body lotion, badcrème en crème douche op basis van natuurlijke ingrediënten.

Bodylotion

Zelf heb ik de bodylotion mogen proberen. Ik vind het heerlijk om na het douchen even een bodylotion te gebruiken. Zodat mijn huid niet zo droog en trekkerig aanvoelt. En deze bodylotion ruikt ook nog eens heerlijk. Kneipp Silky Secret is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid.

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op het verwenpakket van Kneipp:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met zondag 27 november. Maandag 28 zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Gefeliciteerd Linda Meester! Jij bent de gelukkige winnaar van het verwenpakket van Kneipp.

72 gedachten over “Kneipp verwenpakket (+winactie)

 1. Ik doe graag mee! Dat wordt heerlijk verwennen, verzorgen en relaxen!
  (kon dit bericht op facebook niet vinden/liken/delen………?)

 2. Oh dit lijkt me echt superlekker, zo’n Kneipp pakketje. Hierbij krijg ik geen geirriteerde huid 🙂 Heel graag waag ook ik een kansje en doe graag mee 🙂

 3. Wat een heerlijk verwenpakket en leuk dat er ook aan de mama’s word gedacht 🙂 wie is er nu niet gek op Kneipp 🙂 ik wel in ieder geval.

 4. Hmmm lekker zeg! iedere moeder kan dit pakket wel gebruiken denk ik, en kneipp is zooo lekker! de badcreme ken ik nog niet maar klinkt heel goed, ik waag een kansje <3

 5. Met een Kneipp cadeau,
  steelt elke vrouw toch de show?!
  Dankzij de lekkerste huidverzorging die er is,
  voelt mama zich stralend & fris.
  Een weldaad voor lichaam en geest,
  met Kneipp wordt ’t pas echt een feest!
  Ze is zo druk het hele jaar:
  werken, zorgen en staat altijd voor iedereen klaar…
  Dus nu is het moment,
  waarop ze extra mag worden verwend.
  Zo bescheiden als ze is zegt ze dan:
  Dat hoeft toch niet? Ik bloos ervan…
  Juist daarom verdient ze dit echt!
  Het komt zo goed terecht…
  Genieten van natuurlijke verzorging, in perfecte balans,
  elke mama verdient zo’n kans!
  Dus hopelijk maken jullie mij,
  en vooral mijn lieve mama heel erg blij!
  Stralend komt zij voor de dag,
  als ik haar zo’n welverdiend Kneipp pakket schenken mag.

 6. Wat leuk, ik waag graag een kansje in deze hop. Nou zag ik ook iets over hangmatten, daar moet ik zo ook even naar kijken. 😉 Ik volgde je blog nog niet maar ga dit nu wel doen, ik ben benieuwd wat je allemaal schrijft! 🙂

 7. Wat heerlijk. ik ben gek op kneipp (gebruikte mijn moeder vroeger ook al), ik ben echt fan en zou hier heerlijk mee kunnen ontspannen dus waag graag een kansje. liefs melissa

 8. Oh een heerlijk fijn verwenpakket van Kneipp, dat kan ik nu wel gebruiken! Zit nog in de kraamperiode en verwenmomenten voor mezelf zijn spaarzaam. Met dit pakket kom ik weer helemaal tot mezelf, duimpjes draaien dus.

 9. Dat zou eens helemaal een fijn worden als ik hiermee het weekend in kan gaan
  Het is wel fijn om eens bij mezelf stil te staan en eens lekker te ontspannen na een drukke tijd

 10. Whoop, whoop Saskiawereld.nl dit is zo lekkerrrrrrrr!
  Heerlijk een fles om in te “kneipen” 😉
  Ik ben altijd geduldig maar ook best lief…
  Vredelievend en nooit agressief.
  Ik geef nooit iemand zomaar een klap …
  Zelfs niet als geintje, of voor de grap 😀
  Vandaar dat mensen niet altijd van mij zo goed kunnen begrijpen …
  dat ik flessen wil waar ik heerlijk van kan genieten maar ook in kan ‘kneipen’ 😉
  Ik maak daarom graag een kansje … en misschien wel een fris & fruitig vreugde dansje! 😀
  #Duimen #Winnen #Kneipen #Lekkerruiken #Genieten 🍀

 11. Lijkt me een erg fijne verzorgende lijn . Heerlijk nu met de kou even wat tijd voor jezelf. Word ik altijd vrolijk van na een dag werken. Ik ben erg benieuwd dus ik doe graag mee.
  Ik heb de facebookpagina geliked ( Cheyenne Jansen)
  Groetjes,

  Cheyenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.